FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - POLI IAȘI 1-1

Comentatorul din Liga 1 a răbufnit după meci: „Mă dor ochii. Nu se poate așa ceva!”

Bogdan Cosmescu, la Orange Sport
Bogdan Cosmescu, la Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 22:08 / Actualizat luni, 11 martie 2024 22:57

Bogdan Cosmescu a comentat partida Oțelul - Poli Iași, 1-1, și la final a tras concluziile.

Oțelul și Poli Iași și-au împărțit punctele în ultima partidă a rundei cu numărul 30, scor 1-1, dar fotbal s-a jucat destul de puțin. Iar despre un spectacol nu se poate vorbi. În afara celor două goluri și a câtorva ocazii, de-o parte și de alta, partida de la Galați s-a jucat „la relanti”.

Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet
Play-out
Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet

Bogdan Cosmescu: „Ăsta nu este fotbal. Meritau zero puncte”

O atitudine care l-a decepționat pe Bogdan Cosmescu. Comentatorul a dat de pământ cu ambele echipe, după fluierul final, în studio. „Mă dor ochii. Nu se poate aşa ceva. Ăsta nu este fotbal, este orice altceva.

Ăştia sunt nişte băieţi care nu sunt fotbalişti, sunt orice altceva. Am văzut multe, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. Ambele echipe meritau zero puncte astăzi, nu un punct”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Alin Roman admite: „Un joc destul de urât, să fiu cinstit”

Ieșeanul Alin Roman, cel care a deschis scorul, din penalty (min. 9), a admis că a fost „un joc destul de urât, să fiu cinstit. Am început bine, dar nu am reușit să gestionăm rezultatul. La fel ca în tur.

La faza penalty-ului am alunecat, am avut șansă că nu am dat peste poartă. Nu avea șanse, cred. N-am simțit că am atins-o de două ori. Chiar nu vreau să mint, nu știu ce a fost! N-am simțit.

Cred că asta ne-a lipsit astăzi, am fi avut nevoie la pauză un pic de domnul Grozavu, să ne țină mai motivați. Dar a fost suspendat.

Play-out-ul va fi unul foarte greu. Va fi un nou campionat, destul de greu. Sper să terminăm cel puțin ca în campionatul regulat”.

Oțelul și Poli Iași se întâlnesc din nou, vineri, tot la Galați, în prima rundă a play-out-ului. În clasamentul la intrarea în această fază a competiției, Oțelul e pe locul 11, cu 17 puncte, iar ieșenii pe poziția imediat următoare, tot cu 17 puncte.

VIDEO. Leo Grozavu acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”

Mai puteți citi:

Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”

Marius Avram, verdict în faza controversată din Oțelul - Poli Iași: „E foarte interesant, atipic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dr_daniel
dr_daniel  •  13 Martie 2024, 01:45

Prima repriză cel puțin a fost de cascadorii râsului, de când merg la meciurile Otelului nu am văzut așa panaramă, campionat slab când mă gândesc că Otelul a venit practic din liga a treia și a bătut Steaua (FCSB) și normal sunt suporter al Oțelului și mă bucur, asta nu înseamnă că nu unul din cele mai slabe campionate, ferească Dumnezeu când o să ieșim în preliminariile europene

dr_daniel
dr_daniel  •  13 Martie 2024, 01:44

Prima repriză cel puțin a fost de cascadorii râsului, de când merg la meciurile Otelului nu am văzut așa panaramă, campionat slab când mă gândesc că Otelul a venit practic din liga a treia și a bătut Steaua (FCSB) și normal sunt suporter al Oțelului și mă bucur, asta nu înseamnă că nu unul din cele mai slabe campionate, ferească Dumnezeu când o să ies

Tzunnny
Tzunnny  •  12 Martie 2024, 06:30

Cam are dreptate, nu m-am putut uita mai mult de 10min la meci... ar putea fi considerat usor "blat pe fata" cum se practica in trecut, doar ca ambele echipe au avut acest lucru subinteles de la sine si au ales acest drum impreuna. Nu se poate devedi si nici nu se pot invinui ca au vrut sa joace "lejer" sa zicem asa. Dar karma exista, sa vedem pe care din ele o casapeste prima.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează