FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Omul care i-a adus pe Ianis Stoica și Octavian Popescu la FCSB a semnat! Cărui club din Liga 1 i se alătură

Bogdan Costicea a lucrat în vară la CFR Cluj
Bogdan Costicea a lucrat în vară la CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 14:08 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 14:29

Bogdan Costicea, fostul șef al departamentului de scouting al Academiei de la FCSB și de la CFR Cluj, s-a înțeles cu FC Voluntari și a semnat cu formația ilfoveană.

Bogdan Costicea, până la finalul lunii august șef al departamentului de scouting de la Academia CFR Cluj, și-a găsit echipă. Din informațiile GSP.ro, el a semnat cu FC Voluntari și va ocupa postul de director al departamentului de scouting la „satelitul” clubului, din Liga 3, și la academie. 

Bogdan Costicea a semnat cu FC Voluntari 

Colaborarea dintre Costicea și CFR Cluj nu a fost una îndelungată. Bogdan a lucrat la campioana României doar două luni, părăsind echipa odată cu Marius Șumudică și fostul președinte Marian Copilu.

Costicea a fost un om esențial în multe dintre transferurile de juniori pe care le-a făcut FCSB în ultimii ani, iar baza lui de date conține sute de juniori din țară.

Oamenii de fotbal îl descriu pe Bogdan Costicea ca fiind extrem de implicat în meseria sa, parcurgând zeci de mii de kilometri anual, prin țară, pentru a vedea juniori.

Bogdan Costicea a adus câțiva jucători importanți la academia celor de la FCSB. Printre alții, el i-a recomandat pe Octavian Popescu, Ianis Stoica și Alexandru Musi.

Mai multe știri din Liga 1: 

Academica Clinceni, în vrie! Clubul va rămâne cu doar 5 jucători, iar cantonamentul a fost anulat!

Suma cerută de Nelu Varga în schimbul lui Petrila: „Nu am cum să aduc banii ăștia!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
firaldo
firaldo  •  07 Ianuarie 2022, 18:21

Acum câteva zile era o știre din "surse gsp" cum ca deja incerca sa fure briliantii FCSB -ului....ca deja i-a contactat sa le propună sa vina la Craiova.:))))))Profesioniști nu gluma

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  07 Ianuarie 2022, 17:10

Câteva zile în urmă se scria că va merge la Craiova! Chiar în gsp!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează