FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Suma cerută de Nelu Varga în schimbul lui Petrila: „Nu am cum să aduc banii ăștia!”

Claudiu Petrila, CFR Cluj// foto: Imago Images
Claudiu Petrila, CFR Cluj// foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 12:05 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 13:14

Impresarul sârb Zvonko Milojkovic a dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, așteaptă 5 milioane de euro în schimbul lui Claudiu Petrila (21 de ani).

Tânărul mijlocaș de bandă de la CFR Cluj, cu 4 meciuri pentru naționala U21 a României, pare a fi principalul produs de export al campioanei României. Cu o tehnică bună și viteză peste medie, Petrila a impresionat atât sezonul trecut, pe care l-a petrecut la Sepsi OSK sub formă de împrumut, cât și în prima parte a actualei stagiuni.

„S-a crezut șmecher, acum îi iese șmecheria prin piele!” » Atac nemilos la adresa jucătorului de la Universitatea Craiova
CSU
„S-a crezut șmecher, acum îi iese șmecheria prin piele!” » Atac nemilos la adresa jucătorului de la Universitatea Craiova

Zvonko Milojkovic: „Am vorbit cu Varga și Vasile Dîncu”

În acest context, Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a început să plănuiască transferul mijlocașului în străinătate. Impresarul sârb Zvonko Milojkovic a dezvăluit că în vară, în momentul duelului Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj din preliminariile Europa League, Varga dorea să obțină 5 milioane de euro în schimbul lui Petrila, o sumă mult prea mare în opinia agentului.

- Vezi vreun jucător român bun pentru export?
- Am vorbit cu Varga, patronul de la CFR, și cu Vasile Dîncu (n.r. - ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj). Au fost aici, la Belgrad, când au jucat cu Steaua Roșie. Varga mi-a zis «dacă găsești vreun club interesat, îl putem vinde pe Petrila cu cinci milioane de euro!». Nu am cum!

- Am mai vorbit cu un impresar care l-a chemat la meciul Alkmaar-CFR pe directorul sportiv de la Lille. Francezul i-a zis „Petrila nu joacă la Lille 2!”. 
- Are dreptate, sută la sută! Voi nu nu mai înțelegeți realitatea, serios! 

5 goluria înscris Petrila în acest sezon, în 24 de meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Război în toată regula la CFR Cluj! Plângere penală pentru delapidare, doi oameni-cheie vizați: „Avocații au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale”

O casă de pariuri vrea să cumpere denumirea noului stadion din Giulești: „Deja am fost contactați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2022, 20:02
Postat de magic4ever pe 07 Ianuarie 2022, 16:23

Daca "perla " Man care lustruieste banca de rezerve in serie B a fost vandut cu 11 milioane, Petrila merita cel putin 5 milioane....diferenta o face impresarul,cei de la Cluj ar trebui sa colaboreze cu fratii Becali...

nene, nu vedea niciodata FCSB 10 mil pe Man, dar daca ai var mafiort, care stie sa minta in italia, se jura ca va rupe noriis si ca va fi revandut in maixim 1 an pe 30 de mil la ACM sau Inter... ca gura nu il doare pe Ioan Becali.. a mai pacali si pe Galata si pe Genk, si mai multe echipe cu pacalici din liga 1....

borat.
borat.  •  07 Ianuarie 2022, 16:44
Postat de legio.sud pe 07 Ianuarie 2022, 16:13

De ce m-or fi cenzurat ăștia , nu am adus injurii nu am atacat , nu le convine adevarul despre implicarea politicului pai atunci Ziariștii dacă exista sa ia atitudine

La fel m-au cenzurat si pe mine. Si am sugerat doar faptul ca kfr a castigat 4 titluri consecutive in mod cinstit si onest... NOT!

zorrozabal
zorrozabal  •  07 Ianuarie 2022, 16:39
Postat de legio.sud pe 07 Ianuarie 2022, 14:31

Bunicel Petrila , se învârte undeva la 2 - 3 mil. deocamdată …

Baiatul in mod evident ca are calitate!Conteaza si publicitatea si relatiile impresarilor!Daca era la cuviosul din Pipera,am fi aflat ca valoreaza...50 de milioane-nu 5!Si bineinteles ca ar fi fost„ales”cel mai bun jucator roman-cum iata ca a fost„ales”Tanase!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează