FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Război în toată regula la CFR Cluj! Plângere penală pentru delapidare, doi oameni-cheie vizați: „Avocații au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale”

Neluțu Varga îi dă în judecată pe foștii subalterni
Neluțu Varga îi dă în judecată pe foștii subalterni

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 20:18 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 20:36

Nu e liniște la CFR Cluj nici în 2022! „Deranjul” lăsat în urmă de foștii oameni din club i-a înfuriat pe Nelu Varga și Cristi Balaj, care se gândesc să recurgă la măsuri serioase.

Concret, patronul și noul președinte al clubului vor să facă o plângere penală împotriva lui Marian Copilu, ex-președinte, și a fostului jurist Ioan Ivașcu. Plecați între timp din Gruia, ambii sunt acuzați de delapidare, anunță ProSport

CFR Cluj fierbe, președintele e-n Zanzibar! Balaj și-a luat vacanță într-un moment-cheie pentru club
cfr cluj
CFR Cluj fierbe, președintele e-n Zanzibar! Balaj și-a luat vacanță într-un moment-cheie pentru club

Război în Gruia! Varga și Balaj îl acuză pe Marian Copilu că a delapidat clubul!

Se pare că Nelu Varga, recunoscut pentru temperamentul său coleric, le-ar fi cerut deja avocaților să pregătească o plângere penală împotriva lui Marian Copilu și Ioan Ivașcu. Oamenii plecați de la CFR după scandalul-monstru de la finalul verii sunt acuzați de tandemul Varga-Balaj că ar fi delapidat clubul.

„Este adevărat că avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri a clubului. Dar, deocamdată, nu vă pot oferi alte detalii!” a declarat Nelu Varga, conform sursei citate.

Ioan Ivașcu le-a cerut insolvența!

Gazeta a aflat și momentul care i-a declanșat furia lui Varga. Ioan Ivașcu, fostul jurist al campioanei și un personaj extrem de apropiat de Marian Copilu, solicitase intrarea în insolvență a clubului. 

Motivul? Acesta avea de recuperat nu mai puțin de 40.000 de euro. Astăzi, Varga i-a virat lui Ivașcu banii, tocmai pentru ca CFR să nu riște în vreun fel intrarea în insolvență.

Între timp, Marian Copilu s-a înțeles cu Universitatea Craiova

Marian Copilu revine în Liga 1, după ce în vară s-a despărțit de CFR Cluj. Acesta este noul președinte al celor de la Universitatea Craiova.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, contractul a fost semnat din noiembrie, cu începere din ianuarie. Acesta este așteptat să ajungă duminică sau luni în cantonamentul din Turcia al echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Război în toată regula la CFR Cluj! Plângere penală pentru delapidare, doi oameni-cheie vizați: „Avocații au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale”
Marian Copilu a schimbat tabăra, va ajunge la Universitatea Craiova / FOTO: GSP

Recent, Mihai Rotaru a admis că are o relație specială Marian Copilu, fostul președinte al campioanei CFR Cluj, și că l-a ofertat în vară.

„Au apărut un milion de informații. Când una va fi una oficială, noi o vom confirma. Cu Marian Copilu sunt prieten de ani buni. Cum sunt cu Reghecampf și cum sunt cu alți oameni de fotbal. Discutăm de 10 ani de zile, dar pe alte teme. Vorbim o dată la două săptămâni. L-am ofertat astă-vară pe Marian Copilu, când a plecat de la CFR Cluj. Avem o relație specială”, a explicat Mihai Rotaru.

VIDEO Fotbaliștii de la CFR Cluj au reluat antrenamentele

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Ladislau Boloni a ajuns în România! Ar putea bate palma în scurt timp cu FRF

I-a stabilit viitorul! Gigi Becali a făcut marele anunț în privința lui Tavi Popescu: „Nu vreau s-o ia razna”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  07 Ianuarie 2022, 21:49

Mafia CFR; Varga si cu cel care controleaza departamentul "apararii" cauta noi metode si tapii ispasitori prin care sa fenteze iar datoriile catre statul roman. Mai un campionat cumparat, mai un dosar pentru adversari...nu degeaba au fost inclusi in top 10 al celor mai corupte cluburi din EU.

939271716140965
Manu Ion  •  07 Ianuarie 2022, 12:19

Incepe mizeria pe care au facuto in ultimi ani sa iasa la suprafata !!!

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Ianuarie 2022, 10:08
Postat de valahul pe 07 Ianuarie 2022, 08:53

E clar, anunta a doua insolventa. La prima au fentat 22 milioane euro datorii din care 12 milioane euro impozite restante catre ANAF.

Vezi ca ai omis un zero. Datoriile reale sunt de 220 de milioane!! Daca nu crezi, intreaba-l pe Meme!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează