FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Cine este omul care a avut încredere în trupa lui Ilie Poenaru: „Mi-a garantat că nu pierd cu FCSB”

Ilie Poenaru (44 de ani)
Ilie Poenaru (44 de ani)

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 10:48 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 11:06

FCSB a pierdut surprinzător pe teren propriu, cu Academica Clinceni, scor 0-1, în runda #22 din Liga 1. Ilie Poenaru (44 de ani), invitatul de luni dimineață al lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live, a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu mental coach-ul echipei, Bogdan Gribincea, înainte de partida de pe Arena Națională.

Ilie Poenaru a declarat că a discutat cu Bogdan Gribincea, înainte de partida cu FCSB, iar mental coach-ul echipei i-a garantat antrenorului că Academica Clinceni nu o să piardă duelul cu liderul Ligii 1.

Ilie Poenaru: „Mental coach-ul mi-a garantat că nu pierd cu FCSB”

„Mental coach-ul mi-a zis că nu pierdem acest meci. Eu am avut o discuție cu el înainte de meci. Discutăm prin telefon, ne vedem și de două ori pe săptămână. Tot timpul mă întreabă ce mă frământă. Într-adevăr, îi spun anumite lucruri la care mă gândesc. El, prin întrebări, mă face să îmi dau seama că tot eu am răspunsurile la întrebările mele. Sunt jucători care discut în privat cu el.

Mi-a zis să stau liniștit, că jucătorii sunt foarte montați și pregătiți. Mi-a garantat că nu pierd cu FCSB pentru că mi-a zis că suntem foarte motivați pentru meci și mi-a zis că nu mi-a scăpat niciun detaliu. Mi-a zis că acum e rândul jucătorilor, să demonstreze pe teren” a declarat antrenorul Ilie Poenaru la GSP Live.

VIDEO. Ce a discutat Ilie Poenaru cu mental coach-ul Bogdan Gribincea înainte de partida cu FCSB: „Poate nu mă credeți, dar asta mi-a zis”

Citește și alte știri din Liga 1:

Motiv comic pentru eșecul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită: „Au crezut că e atacant” + detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Golf

NOTE GSP: Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren în meciul cu Academica Clinceni! Cum s-a descurcat debutantul Haruț

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează