FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Bogdan Lobonț despre posibilitatea de a antrena Dinamo sau Rapid: „Este exclus” + Cum a petrecut perioada de izolare: „Mi-am adus aminte de copilărie”

Bogdan Lobonț despre posibilitatea de a antrena Dinamo sau Rapid: „Este exclus”
Bogdan Lobonț despre posibilitatea de a antrena Dinamo sau Rapid: „Este exclus”

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 18:28 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 18:39

Bogdan Lobonț, 42 de ani, a acordat un interviu pentru site-ul lui Narcis Răducan, în care a vorbit despre cum a petrecut perioada de izolare și ce planuri de viitor are.

Ultima dată în staff-ul naționalei, în mandatul lui Cosmin Contra, „Lobby” spune că vrea ca familia să locuiască în continuare în Italia, dar nu exclude noi experiențe în afara Peninsulei: „Legat de locul unde mă voi stabili, pot spune ca Roma este cartierul general și, de aici, în funcție de ceea ce o sa fac în carieră, o sa ne mişcăm în consecință, dar baza de plecare e Roma”.

Întrebat dacă i-ar plăcea ca într-o zi să antreneze Dinamo sau Rapid, pentru care a evoluat ca jucător, Lobonț a răspuns: „În viitorul apropiat nu sunt şanse să antrenez niciuna din cele două. Poate mai târziu, nu se știe, dar momentan este exclus”. Fostul portar a antrenat U Cluj în sezonul 2018-2019.

Fostul portar a dezvăluit și care e cea mai dragă amintire la națională: „Pentru România am avut privilegiul să îmbrac de 86 de ori tricoul naționalei. Meciul care va rămâne în mintea mea pentru foarte mult timp este cel de la Constanța, împotriva Olandei (1-0, 2007). Practic am făcut un pas important pentru calificarea la Euro 2008. Pe o vreme extrem de urâtă, ploaie, vânt, teren greu, am reuşit să obținem o victorie importantă. Este meciul care o să-mi rămână în memorie într-un mod extrem de plăcut”.

„Portarul meu preferat, nr. 1 mondial este Alisson. Dacă-mi ceri un top 5 all-time personal, acesta ar arăta așa: 1.  Dasaev 2. Schmeichel 3. Van der Sar 4. Zubizareta 5. Bogdan Stelea”

„Perioada carantinei am depăşit-o cu bine. Am plecat la o cabana în munte, pe lângă Cluj, aproape de Beliş. Am avut parte de două luni minunate în mijlocul naturii, în pădure, de momente liniştite, de aer curat alături de familie. Am profitat de bunătățile pe care le-am găsit, de laptele de vacă gata muls, de ouă proaspete, brânză, smântână, cozonaci de casă. Această perioadă mi-a adus aminte de copilăria pe care am trăit-o la bunici”

Bogdan Lobonț

EXCLUSIV Ioan Sdrobiș se ia de antrenorii români: „Vai de capul lor!” + replică dură pentru Bogdan Lobonț

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  12 Iulie 2020, 10:06

Dasaev, Schmeichel, van der Sar, Zubizarreta.....dar sa nu spui nimic de Chilavert, care a fost un etalon al generatiei si motivul intai pentru care m-am uitat la World Cup 1998??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează