FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // EXCLUSIV Ioan Sdrobiș se ia de antrenorii români: „Vai de capul lor!” + replică dură pentru Bogdan Lobonț

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 12:22

Experimentatul om de fotbal Ioan Sdrobiș (73 de ani) i-a criticat pe tinerii antrenori români care nu au răbdare să parcurgă toate etapele pentru devenirea unui tehnician competent.

Sdrobiș nu l-a uitat nici pe Bogdan Lobonț, căruia i-a reproșat o declarație făcută în perioada în care o antrena pe Universitatea Cluj.

„Ce etape avem noi în formarea antrenorului? A luat hârtia PRO, a pus-o de gât și gata. Câți nu sunt în Liga 1 cărora le plângi de milă? Vai de capul lor! Săracii... N-au avut răbdare să aprofundeze această meserie. N-ai cum la 30 și ceva de ani să ai experiență de Liga 1.

Am fost și noi de vârsta lor și nu ne-a fost rușine să fim secunzi un an, doi. Lobonț a spus odată că nu e antrenor ca noi stahanovistii, dar noi i-am format pe ei”, a declarat Sdrobiș la GSP Live.

Declarația lui Lobonț la care Sdrobiș a făcut referire:

„Când am acceptat să vin aici (n.r. la U Cluj), am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor. Universitatea Cluj m-a dorit pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc. 

Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra”

vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Comedie pură: transfer cu peripeții pentru un căpitan al naționalei. “Dragoș Grigore s-a rătăcit în tren și a ajuns după 3 zile, în sandale și cu o pungă în mână”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ajfmm
ajfmm  •  08 Ianuarie 2020, 19:52

Povesteste Zdrobis, cum ai facut blaturi, cum ai dat bani la jucatorii echipei adverse...moralist cu biblia in mana, jalnic...

iulihenry14
iulihenry14  •  08 Ianuarie 2020, 18:28
Postat de portardelegenda pe 08 Ianuarie 2020, 13:33

Bai Zdrobis cum i -ai format tu pe antrenori de azi . Probabil l-ai oferit cele mai multe exempke de tipul ,,AȘA NU " Stiucane cred ca te plictisesti rau de tot de il bagi pe. mâ r l a n u l asta in semă

Tati are dreptate. Nu poti sa te lasi de fotbal azi si peste 1 an deja sa fi antrenor. E ilogic. Te duci frumos la niste under, te duci frumos la niste cursuri, te duci frumos la niste seminare prin strainatate, te duci frumos la demonstratii tehnice prin alte tari. Nu azi m-am lasat de fotbal si peste 7 luni sunt antrenor in liga secunda a unei tari. Unde ai mai vazut tu asa ceva? Doar la noi aici in Romanica.

iulihenry14
iulihenry14  •  08 Ianuarie 2020, 18:26

Lobont s-a lasat de fotbal in 2018 si in 2019 deja el avea un stil al sau ca antrenor este? Intr-un an de zile el si-a format propiul stil. Mama mea ce ego au fotbalistii astia in ei; zici ca ei au inventat mingea. La fel ca Stoichita si Dumitresc si altii care au antrenat prin Cipru si Moldova si aveau stilul lor (hai sa stam in poarta sa jucam la egal toate meciurile). Acum a venit si Lobont cu un nou stil. E plin de stil peste tot. Sa vedem Mutu cu ce stil vine ca pe Contra l-am vazut deja ce stie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează