FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Discurs dur după CFR Cluj - Sepsi 2-0: „Arătăm foarte rău, ne facem de rușine!”

CFR - Sepsi 2-0. Foto: Raed Krishan +49   FOTO
CFR - Sepsi 2-0. Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 22:51 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 22:52

Bogdan Mitrea (34 de ani), fundașul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută de echipa sa cu 0-2

Sepsi e de nerecunoscut! Echipa care anul trecut le punea piedici granzilor a ajuns pe loc de „baraj” și nu-și revine nici după instalarea lui Cristiano Bergodi. Mitrea, liderul defensivei, a vorbit despre criza prin care trec covăsnenii.

Bogdan Mitrea: „Arătăm foarte rău, ne facem de rușine!”

Problema e că arătăm foarte rău, trebuie să ieșim din situația aceasta. Noi ne facem de rușine de 12 etape, luăm goluri de copii și juniori. Luăm goluri din toate pozițiile, probabil vom lua și de la portarul advers. Suntem supărați și trebuie să ieșim cât mai repede din această situație. 

Trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm, problema e la noi. Nu mai contează antrenorii, management-ul sau arbitrii. E vina noastră, trebuie să demonstrăm ceva. Anul trecut, CFR se speria că pierde titlul din cauza noastră. Acum, ne iau toți la mișto”, a declarat Mitrea, la microfonul Look+. 

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă!

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac.

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol.

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă! Campioana se distanțează din nou față de Craiova și FCSB. Clasamentul actualizat

EXCLUSIV De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  25 Octombrie 2021, 23:33

Niste blatisti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close