FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă! Campioana se distanțează din nou față de Craiova și FCSB. Clasamentul actualizat

CFR Cluj - Sepsi, în etapa #13, live +49   FOTO
CFR Cluj - Sepsi, în etapa #13, live

Articol de - Publicat luni, 25 octombrie 2021 22:26 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 22:45

CFR Cluj a învins-o fără probleme pe Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0, un triumf care mai liniștește apele învolburate din Gruia.

Programul complet al etapei #13

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac. 

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol. 

CFR Cluj se distanțează din nou față de Craiova și FCSB

+45 FOTO

Eliminarea lui Bordeianu, care a văzut două „galbene” în două minute, nu a afectat prea mult jocul CFR-ului. Campioana a închis jocul și a securizat cele trei puncte, atât de importante pentru viitorul incert al lui Dan Petrescu. CFR are opt puncte peste Universitatea Craiova și nouă peste FCSB, dovada că, deși în criză de formă, ardelenii tot sunt capabili să ducă pe picioare lupta pentru titlu.

21 de goluria marcat Culio pentru CFR, cel de luni seară fiind primul de la revenirea în Gruia, ultimul înscriindu-l pe 21 decembrie 2019, într-un 4-0 în deplasare cu FC Voluntari, din penalty

Emoții cu Niczuly

În minutul 21, la un duel aerian între portarul Roland Niczuly și mijlocașul Ciprian Deac, jucătorul ardelenilor l-a lovit cu umărul în față pe adversarul său, imediat după ce acesta prinsese mingea. 

Goalkeeperul a căzut amețit la pământ, rămânând nemișcat și provocând reacția imediată a arbitrului Andrei Chivulete, care a cerut intervenția echipei medicale. După un minut de îngrijiri, Niczuly și-a revenit, dar foarte repede, la prima fază în careul său, a încasat golul din partea lui Bouhenna, fostul său coleg.

Dan Petrescu, întrebat despre plecarea de la CFR Cluj: „Deciziile le iau alții”
CFR CLUJ
Dan Petrescu, întrebat despre plecarea de la CFR Cluj: „Deciziile le iau alții”

CFR Cluj - Sepsi 2-0 

CFR Cluj - Sepsi, echipe de start:

CFR CLUJ: Bălgrădean - Susic, Bouhenna, Burcă, Camora - Culio, Boateng, Deac - Omrani, Alibec, Petrila
REZERVE: Hindrich, Manea, Cestor, Bordeianu, Sigurjonsson, Păun, M. Gâdea, Costache, Debeljuh
ANTRENOR: Dan Petrescu

SEPSI: Niczuly - R. Dimitrov, Tincu, Mitrea, R. Ispas - Aganovic, N. Păun, Fofana, Bărbuț - Golofca, Chunchucov
REZERVE: Began, N. Tamaș, Luckassen, Achahbar, Ștefănescu, Ashkovski, Tortella, Bojic, Ninaj
ABSENȚI: Vașvari, I. Fulop, Rep, Damașcan (accidentați)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”
CFR CLUJ
De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?”

Citește mai multe știri: 

EXCLUSIV De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?

Patronul de la FCSB s-a „sucit”: „Am discutat ieri cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu”

FCSB, 0-3 la „masa verde” în Cupă? Mihai Stoica anunță: „Avem focar! Nu putem juca nici meciul de Cupă cu Voluntari” » Cine sunt ultimii depistaţi pozitiv

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  26 Octombrie 2021, 13:17

I-auzi vorba! Cum sa se predea CFR, cand de ani buni se preda Sepsi?

corectu
corectu  •  26 Octombrie 2021, 08:24

Urmează pentru CFR meciul cu Voluntari.Nu s-a stabilit scorul.dar Voluntarii nu primesc multe deoarece trebuie să vină în play-off, de unde îi ajută pe CFR.

oison
oison  •  25 Octombrie 2021, 23:32

Farul vs FC FCSB 3-0 la masa verde.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează