FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, 0-3 la „masa verde” în Cupă? Mihai Stoica anunță: „Avem focar! Nu putem juca nici meciul de Cupă cu Voluntari” » Cine sunt ultimii depistaţi pozitiv

FCSB a câștigat ultimul meci jucat, 3-0 cu CS Mioveni
FCSB a câștigat ultimul meci jucat, 3-0 cu CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 16:57 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 17:19

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, anunță că focarul de COVID-19 de la prima echipă s-a extins la „satelit” și că FCSB nu va putea juca în Cupa României, miercuri, cu FC Voluntari, și ar fi astfel eliminată din competiție!

La meciurile de Cupă nu e posibilă amânarea, conform regulamentului de desfășurare: „Prin excepție, etapele de Cupa României și de baraj nu se pot reprograma”. Astfel, echipa care nu poate juca, pierde direct cu 0-3, iar, după declarațiile lui Mihai Stoica, FCSB ar fi eliminată din competiție din acest motiv.

FCSB a solicitat astăzi amânarea meciului cu Farul din Liga 1, programat inițial duminică, 24 octombrie. Focarul de COVID-19 din lot și multiplele accidentări ale jucătorilor au lăsat vicecampioana cu doar 11 fotbaliști apți de joc, doi dintre aceștia fiind portari.

FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele
FCSB
FCSB își asumă un risc maxim: 0-3 la „masa verde”! » Ce spun regulamentele

FCSB nu poate juca nici meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României 

FCSB nu va putea juca nici în Cupa României, unde are meci cu FC Voluntari miercuri, 27 octombrie. Mihai Stoica susține că doar portarul Straton și fundașul stânga Șerban ies din izolare până la ora meciului de Cupă, dar Șerban este accidentat, astfel că FCSB nu va ajunge oricum la 13 fotbaliști valizi, minimul prevăzut de regulament pentru ca un meci să poată fi disputat. 

În plus, Mihai Stoica a anunțat pe Facebook că focarul s-a extins și la echipa secundă:

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră”.

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
DIVORȚ
Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Mihai Stoica: „Hagi și Popescu nu fac așa ceva” 

Protocolul implementat de FRF spune că un joc amânat poate fi reprogramat cel mult o singură dată și că dacă la data reprogramării jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 0-3.

Asta înseamnă că dacă atunci când va fi reprogramat meciul cu FCSB, 5 dintre titularii Farului vor prezenta subit probleme de sănătate, atunci clubul condus de Hagi și Popescu ar putea invoca amânarea lui.

Doar că o altă amânare nu mai e permisă de regulament și, în acest caz, FCSB ar fi cea care ar avea de suferit: 0-3 la „masa verde”.

Totuși, Mihai Stoica nu se teme de acest scenariu: „Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, «fabricând» 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

Farul reacționează prompt, după ce FCSB a cerut amânarea meciului: „Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (35)
137729076992236
Conache Pavel  •  22 Octombrie 2021, 05:28

Normal ar fi sa piarda toate meciurile programate cu 0-3, ar trebui instituita obligativitate certificatului verde si la fotbalisti.

houri.10
houri.10  •  21 Octombrie 2021, 22:34

Când ești condus de un incult ca Becali aici ajungi

siriussirius
siriussirius  •  21 Octombrie 2021, 20:27

Intrebati-va de ce numai voi ceilalti n-au situatii de genul asta eu zic sa va dati toti demisia in frunte cu marele destept care le stie si le face pe toate sa mearga foarte prost dupa *** ,Ciobanul ! Unde-s amu medicamentele minune cu care se lauda peste tot ???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează