GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DIVORȚ

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul CS Universitatea Craiova, divorțează de impresara Anamaria Prodan +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf, antrenorul CS Universitatea Craiova, divorțează de impresara Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 10:14 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 23:58

Laurențiu Reghecampf, antrenorul CS Universitatea Craiova, divorțează de impresara Anamaria Prodan, iar disputa dintre cei doi atrage multă atenție. 

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat săptămâna trecută că se desparte de Anamaria Prodan. Antrenorul are o relație cu Corina Caciuc, alături de care va avea și un copil, ceea ce a dus la destrămarea actualei căsnicii. 

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
DIVORȚ
Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț: Anamaria Prodan să renunțe la nume!

Impresara a dezvăluit și că antrenorul de la CSU Craiova i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf. 

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei. Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”, a explicat Anamaria Prodan, invitată în podcastul lui Măruță. 

Unde era Reghe acum 2 sau 3 ani? Era sus de tot, câștiga cupe. Unde e acum? Știi ce îmi doresc? Să se ridice, pentru că e în genunchi. Să se ridice și să ducă munca mea mai departe. Să arate că tot ce s-a întâmplat a fost un accident. Dacă își face o familie și un copil cu această familie, să nu repete greșeala 
- Anamaria Prodan

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”
DESPĂRȚIRE
Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

Ce mai poate Reghecampf fără Anamaria Prodan?

Ruptura dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ridică un mare semn de întrebare în privința modului în care antrenorul va mai atinge nivelul pe care l-a avut atunci când soția sa l-a sprijinit, ca impresar, dar și prin alte mijloace, să aibă rezultate.

Știrea în sine, despre separarea celor doi, ține mai degrabă de presa mondenă. Totuși, divorțul lor ridică un foarte mare semn de întrebare și în privința modului în care Laurențiu va mai reuși sau nu să atingă performanțele pe care le-a avut, ca tehnician, în trecut, atunci când a avut-o alături pe soția sa.

Singura condiție pusă de Reghecampf la divorț! Anamaria Prodan a izbucnit în râs: „Are așa, niște chestii! Și?!”
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a jucat un rol important, din calitatea de persoană extrem de influentă în fotbalul românesc. 

La toate nivelurile, prin rețeaua de relații pe care și-a dezvoltat-o: prieteni buni și foarte buni în rândul oamenilor de afaceri care dețineau cluburi de fotbal în primele două eșaloane, un număr impresionant de fotbaliști pe care îi avea sub contract, dar și prietenii mari și foarte mari cu oameni puternici inclusiv din interiorul FRF și LPF.

  • De fapt, crearea lui Reghecampf ca antrenor i-a aparținut aproape în exclusivitate Aneimaria, care în primăvara lui 2009 a reușit să-l instaleze "principal" la două cluburi de Liga a 2-a: CS Buftea și Sportul Snagov. 
  • La ambele, Anamaria Prodan avea o influență mare, mai ales datorită amiciției cu primarii celor două localități: Ion Stoica și Apostol Mușat.

Citește toată analiza despre impactul pe care problemele personale l-ar putea avea asupra carierei lui Laurențiu Reghecampf. 

Citește și: 

„E o glumă, nu?” » Reghe nu s-a abținut: ce comentariu a făcut despre Ionuț Chirilă

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Un bărbat care pleacă e unul slab!” + L-a comparat cu un „şoarece” » Ce a spus despre bârfele privind presupusele ei infidelităţi

Playtech: ȘOC! Ce conținea sticluța pe care a băut-o Simona Halep la US Open. ULUITOR ce s-a aflat


Comentarii (12)
decaraiman
decaraiman  •  22 Octombrie 2021, 08:23

Mai oameni buni alte subiecte nu aveti decat despre *** asta ? Nu ne intereseaza *** . Puternica pe *** a gasit terenul propice la barbati slabi ca asta are nevoie numai de pumni in masele . Hai ca nu vreau sa fac o retropectiva a trecutului ei . Vrem subiecte adevarate nu can-canuri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1idoan
1idoan  •  21 Octombrie 2021, 15:58

Cert e un lucru. Musiu Reghe e campion la 2 sporturi:aruncarea cu privirea și fuga de răspundere. Cât despre calitățile de antrenor... Arabii i-au dat repede papucii când au constatat că e meseriaș doar la antrenarea escortelor din Dubai.

notebook
notebook  •  21 Octombrie 2021, 15:06

Ce tot scrieți în fiecare zi de *** ăștia doi? Nu interesează pe nimeni că au divorțat și că acum se înjură.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează