GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

FOTO Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Un bărbat care pleacă e unul slab!” + L-a comparat cu un „şoarece” » Ce a spus despre bârfele privind presupusele ei infidelităţi

Anamaria Prodan a oferit mai multe din viața personală, la câteva zile după anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf în privința divorțului. +49   FOTO
Anamaria Prodan a oferit mai multe din viața personală, la câteva zile după anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf în privința divorțului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 10:51 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 11:04

Anamaria Prodan a oferit mai multe din viața personală, la câteva zile după anunțul făcut de Laurențiu Reghecampf în privința divorțului. 

Laurențiu Reghecampf ar fi declarat că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei cu Anamaria Prodan. Impresara a oferit un interviu în care a vorbit indirect despre decizia soțului ei. 

Anamaria Prodan: „Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este unul slab!”

„Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva că și șoarecele își schimbă gaura. Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este un bărbat slab. Din exemplele mele nu există unul care să fi căzut și să se redreseze”, a spus Anamaria Prodan, la „Teo Show”, de la Kanal D. 

+45 FOTO

Întrebată dacă este în continuare curtată de bărbați, Anamaria Prodan a spus: „Da, bărbatul prin natura lui este cuceritor. Trăiesc ca o femeie, dar gândesc ca un bărbat. Știu că dacă m-aș fi culcat cu oricine care lucram sau din anturajul ăla eram nimic. Toată viața mea m-am întors acasă! Toate bârfele m-au lăsat rece. Am trăit de-a lungul anilor cu Penescu, cu Niculae, cu Nicolae celălalt... Bârfe”, a mai spus Anamaria Prodan. 

VIDEO Anamaria Prodan: "Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a depus actele de divorț: „Legea să își spună cuvântul! Am să lupt pentru toți copiii mei”

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf: „Sper să fie băiat! Vine și Ronnie O’Sullivan la botez” + Reacția Anamariei Prodan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
hofer
hofer  •  24 Octombrie 2021, 09:44

Daaaaaa!.... Te doare, stim. Ai primit Flitul! Sa fi parasita de un Barbat este josnic, te macina si lasa urme psihic. Frumoasa din padurea adormita este parasita de Sot. Impresara ai fost datorita lui Reghe, de aici inainte o sa vedem de ce esti in stare. Se pare ca tu nu sti povestea cu Straița!

415522013613941
Enysa Romel  •  24 Octombrie 2021, 06:21

Ana e o femeie posesiva, din micile ei afirmații. Și nu oricărui bărbat ai place o asa femeie, motivul care Laurențiu cum spune ea"*** ""

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4820110651353072
Sybille Nagy  •  18 Octombrie 2021, 08:10

Tu femeie !!! Accepta odata ca esti OUT ! Reghe isi vede de drum si BASTA !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează