FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CLINCENI 5-0

„E o glumă, nu?” » Reghe nu s-a abținut: ce comentariu a făcut despre Ionuț Chirilă

Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova +14   FOTO
Laurențiu Reghecampf / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 09:24 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 09:48

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, s-a arătat surprins de afirmațiile făcute de omologul Ionuț Chirilă la finalul meciului de luni, în care oltenii au învins-o clar pe Academica Clinceni, scor 5-0.

„Nu îmi explic cum am jucat excepțional 15 minute, am controlat jocul, apoi am căzut. Nu prevedea nimeni acest dezastru. În loc să murim ca un bolnav de cancer, ușor-ușor, noi am făcut infarct. Parcă ne-a împușcat cineva din elicopter. Nu poți să ai 15 minute o posesie excepțională, apoi să nu exiști ”, a spus Ionuț Chirilă după eșecul usturător din campionat.

Afirmația acestuia i-a făcut pe mulți să ridice din sprâncene, în contextul în care Academica Clinceni era condusă cu 0-2 după 14 minute.

Încă una cu Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!
ACADEMICA CLINCENI
Încă una cu Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!

Laurențiu Reghecampf: „E o glumă, nu?”

E o glumă, nu? Ionuț chiar îmi este prieten și nu aș vrea să intru într-o polemică de la distanță. Este părerea lui, probabil că a reușit să mai vadă meciul încă o dată. Într-adevăr, ei au avut o ocazie, una foarte mare. A fost mai mult noroc din partea lor, eu nu cred că avem o problemă cu începutul partidei. 

Important e ca noi să avem parte de același randament, să tratăm momentele cu aceeași seriozitate, echipa să se miște și să joace cum a făcut-o în ultimele partide. Suntem pe un drum bun, meciul cu Chindia este cel mai greu, pentru că este următorul. Este cel mai important”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform digisport.ro

3 puncteau Clincenii după 12 etape. Poenaru a câștigat două puncte în 9 meciuri, Chirilă a produs un punct în 3 partide, ca urmare a unui egal înregistrat acasă cu FC Botoșani, 1-1

Ceea ce vorbește Chirilă e un delir. Comparați-l cu Reghecampf! Câtă precizie în discursul lui Reghecampf, în comparație cu turuiala lui Chirilă! Când spui că ai jucat fantastic în primele 15 minute, înseamnă că tu nici măcar nu te-ai uitat la meci! A jucat într-un 4-4-2 ostentativ care a dus la 11-2 pentru Craiova scorul ocaziilor.

 - Cornel Dinu, la TV TelekomSport

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+10 FOTO

Planul Academicii Clinceni: insolvența 

Rezultatele proaste nu constituie singurul motiv de îngrijorare la Clinceni, și mai chinuitoare e situația economică a clubului, unul înglodat în datorii, inclusiv către foști angajați. Ilfovenii i-au achitat în această săptămână 15.000 de euro lui Eugeniu Cebotaru, un mijlocaș moldovean aflat acum la Petrolul. Dacă n-ar fi plătit ieri ar fi pierdut două puncte.

 Pe 26 octombrie mai e scadentă o datorie de 6.000 de euro către Adi Popa. Dacă nu-i achită banii "Motoretei", clubul va pierde, de asemenea, două puncte.

VIDEO Costin Lazăr, despre situația de la Clinceni: „Nu mi-aș permite niciodată să fac așa ceva. Nu-ți respecți meseria!”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Continuă dezvăluirile neverosimile despre Ionuț Chirilă: cum l-au surprins jucătorii la antrenament + șanse mari să fie demis!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
granjan
granjan  •  21 Octombrie 2021, 10:54

Chirilă are dreptate. Clinceniul a jucat excepțional 15 minute, dar adunate: 5-6 in prima repriză, 7-8 în a doua.

875360749272795
Costi Corabu  •  21 Octombrie 2021, 10:36

Desi personal, nu am fost asa de entuziasmat de venirea la Craiova, constat pe zi ce trece, ca Reghe , e antrenorul care ne-a lipsit cel mai mult. Trebuie pastrat tot mandatul, indiferent ce se intampla.

remarque
remarque  •  21 Octombrie 2021, 10:35

sunteti pe drumul bun Reghe. Doar ca trebuie sa aveti grija sa mergeti si in sensul care trebuie. Ca nu e cu sens unic drumul asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează