FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA

VIDEO CU GOLUL Ce-a fost în capul lui? Pariul lui Rădoi, gafă inexplicabilă » Ce a putut să facă ultimul transfer al oltenilor în Hermannstadt - Craiova

Bogdan Mitrea (34 de ani) a comis-o în minutul 49 al meciului dintre FC Hermannstadt și CS Universitatea Craiova. A pasat direct la adversar, iar Daniel Paraschiv (23 de ani) a profitat și a deschis scorul. +5   FOTO
Bogdan Mitrea (34 de ani) a comis-o în minutul 49 al meciului dintre FC Hermannstadt și CS Universitatea Craiova. A pasat direct la adversar, iar Daniel Paraschiv (23 de ani) a profitat și a deschis scorul.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 22:29 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 22:39

Bogdan Mitrea (34 de ani) a comis-o în minutul 49 al meciului dintre FC Hermannstadt și CS Universitatea Craiova. A pasat direct la adversar, iar Daniel Paraschiv (23 de ani) a profitat și a deschis scorul.

Bogdan Mitrea a fost primul transfer cerut de Mirel Rădoi în momentul venirii la Craiova. Fundașul central a făcut un prim meci solid, pasând decisiv în victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, dar astăzi a greșit flagrant. 

VIDEO. Bogdan Mitrea, gafă în Hermannstadt - CS Universitatea Craiova

Primele 45 de minute ale partidei dintre Hermannstadt și CS Universitatea Craiova au fost extrem de modeste, influențate și de starea îngrozitoare a gazonului de la Mediaș.

Deschiderea scorului nu putea veni altfel decât dintr-o greșeală personală. Autorul ei a fost Bogdan Mitrea. 

În minutul 49, fundașul central a avut tot timpul să găsească o soluție pentru a pasa. A așteptat mult și a trimis direct la Mino Sota. Japonezul lui Hermannstadt a profitat, a pasat perfect printre fundașii centrali către Paraschiv, iar vârful de 23 de ani l-a învins pe Lazar cu o execuție elegantă, din prima, de la marginea careului de 16 metri. 

250.000 de euroa plătit Craiova pentru transferul lui Mitrea de la Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1! E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”

Situație dramatică la fosta campioană a României! A cerut amânarea următorului meci, după umilința de miercuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
koukourigou
koukourigou  •  02 Septembrie 2022, 15:55

Mai copii, cui sa paseze si baiatul ala daca toti se ascundeau dupa adversari? L-au lucrat ca sa nu si-o ia in cap ca abia venit e mare scula. Pana cand nu scapa echipa asta de Bancu, Nistor si Mateiu, M Popescu, Cartu nu se va putea face nimic.

potec
potec  •  02 Septembrie 2022, 13:08
Postat de gazetadetumbe pe 01 Septembrie 2022, 23:32

Custodele e croit pe titlu,de aceea l-a adus pe Mirel,fostul selectioner!Si tare interesant,nu mai vad armata de comentatori cu Olga in suflet...

Nu putea sa lipseasca picamerul obsedat. Nu te poti ascunde picamere , esti unic in prostie si obsesii. Nu stie nimeni cum sa-l vindece pe picameru asta de obsesia cu olguta?, nu exista comentariu sa nu pomeneasca de olguta. Ba picamere iti zic eu ce sa faci , te duci la primarie si te legi de usile primariei ,ameninti faci tambalau pina iese olguta sa vb cu ea ii ceri si o poza sa dormi cu ea sub cap , poate asa reusesti sa scapi de problema asta. Hai succes

doritor
doritor  •  02 Septembrie 2022, 12:13

Mitrea a invatat rapid ,a avut de la cine. Jucatorii craiovei sunt cei mai mari gafeori ai ligii. Multi jucatori au venit la aceasta echipa in verva ,in forma, hotarati sa faca ceva, dar au sfarsit plafonati sau expediati la alte echipe. Poate va intelege patronul ca trebuie schimbat mult pentru a sparge „cartelul ” asta de papat bani pe munca putina si lauda mare.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează