FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1 » E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”

Mihai Popa, unul dintre cei mai promițători portari români, a devenit un abonat al golurilor primite de la distanță. Portarul celor de la FC Voluntari în vârstă de 21 de ani a fost bătut deja de 5 ori din afara lui „16”!
Mihai Popa, unul dintre cei mai promițători portari români, a devenit un abonat al golurilor primite de la distanță. Portarul celor de la FC Voluntari în vârstă de 21 de ani a fost bătut deja de 5 ori din afara lui „16”!

Articol de , - Publicat joi, 01 septembrie 2022 18:30 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 00:18

Mihai Popa, unul dintre cei mai promițători portari români, a devenit un abonat al golurilor primite de la distanță. Portarul celor de la FC Voluntari în vârstă de 21 de ani a fost bătut deja de 5 ori din afara careului!

În actuala ediție de Liga 1, Mihai Popa a încasat 5 goluri din afara careului mare, 3 numai aseară, în partida din Gruia, 0-4 cu CFR Cluj:

  • '32: Petrila l-a executat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri;
  • '53: Jefte a mărit avantajul cu un șut în forță, tot de la distanță, pe direcția lui Popa însă, gol care i se poate imputa;
  • '80: De la 18 metri, Mistrati a dus scorul la 3-0 cu un eurogol. Mingea a lovit înainte și transversala.

Pe lângă primele 3 reușite ale clujenilor de miercuri, Mihai Popa a mai fost învins de două ori din afara careului în acest start de sezon, de Baba Alhassan în Hermannstadt - FC Voluntari 2-1 și de Alibec în eșecul cu Farul, 1-2. 

Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”
FCSB
Preferatul lui Becali continuă să îngroape FCSB » A greșit decisiv în 5/7 etape și a pierdut jumătate din puncte: „Nu știe fotbal, e tot mai slab”

Portarii care au primit goluri din afara careului: Mihai Popa, lider detașat

Niciun alt portar din Liga 1 nu a mai primit atât de multe goluri din afara careului. Următorii în top, Robert Popa de la FCU Craiova și Eduard Pap de la FC Botoșani, au fost învinși de câte două ori din acest tip de situație.

PORTAR
(ECHIPA)
NR. GOLURIDIN LOVITURI
LIBERE
M. Popa
(FC Voluntari)
51
R. Popa
(FCU Craiova)
21
E. Pap
(FC Botoșani)
20
R. Avram
(Petrolul)
10
D. Balauru
(UTA)
10
Fl. Croitoru
(CS Mioveni)
10
H . Moldovan
(Rapid)
10
Vl. Muțiu
(Hermannstadt) 
10
R. Niczuly
(Sepsi)
10
M. Pigliacelli 
(CSU Craiova)
10
Șt. Târnovanu
(FCSB)
10
Oct. Vâlceanu
(Petrolul)
10
Semnal de alarmă pentru una dintre „perlele” Ligii 1 » E criticat și de antrenor: „A greșit la două goluri”
Mihai Popa e în continuare eligibil regulii U21

1 milion de euroe cota de piață a lui Mihai Popa, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Mihai Popa, dorit de CFR Cluj

CFR Cluj l-a ofertat pe Mihai Popa în vară, după un sezon excelent al goalkeeperului la FC Voluntari, locul 4 în Liga 1 și finalistă de Cupa României. Internaționalul de tineret a rămas până la urmă la ilfoveni, chiar dacă „feroviarii” erau dispuși să achite 300.000 de euro.

Mihai Popa va fi urmașul lui Niță, după părerea mea. Va ajunge cel puțin la nivelul lui Ciprian Tătărușanu. E un portar cu calități minunate și un băiat de o calitate umană impecabilă. În maximum doi ani, va fi peste toți ceilalți. Îl cunosc de la 17 ani și știu ce potențial are. Cred cu tărie în el!
Dani Coman

Liviu Ciobotariu: „Mihai Popa a greșit la două goluri”

După meciul cu CFR Cluj, Liviu Ciobotariu a declarat că îl consideră vinovat pe Mihai Popa la 2/4 goluri, făcând referire la reușita lui Jefte și, cel mai probabil, la ultimul gol al meciului, când Popa n-a reușit să respingă decât în plasă șutul lui Yeboah, deși nu a fost unul extrem de bine plasat.

Popa a greșit la două goluri. Facem cadouri, asta e...”, a spus antrenorul Voluntariului.

Dan Alexa: „Am venit să promovez cu Brașov în Liga 1! Nu mi-am fixat alt obiectiv”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB a renunțat la un nou fotbalist! » Jucătorul a semnat cu o rivală din Liga 1

Continuă scandalul: Ousmane Viera cere falimentul lui Hermannstadt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
piramidon
piramidon  •  02 Septembrie 2022, 15:08
Postat de vasileroaita pe 01 Septembrie 2022, 23:58

Ai spus ceva?!?

Ionica ...cum se spune cand ai 20-30 de conturi si postezi de pe toate ca sa lasi impresia ca "esti mai multi"??? Trolao , trolau sau troleu??:)))) Si cum esti platit ? La numar de postari sau la numar de cuvinte scrise ?

gigimarga2
gigimarga2  •  02 Septembrie 2022, 06:01

Popa e un baiat cu calitati mai putin una , lipsa pe care o tot lauda Dani Coman : baiat bun , bla bla . Omul nu are personalitate, e cu capul jos, si spiritul la fel. Exact cum le place conducatorilor romani***, sa te plateasca cand si cum vor . Ete , de aia imi place Radu *** in comparatie cu plangaciosii din mamaLIGA 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  02 Septembrie 2022, 00:44

la ce goluri a luat, va rog sa ne ziceti voi dlor Liviu Manolache, Alexandru Barbu (ca ati scris articolul) , care portar scotea aCELE "toprile" de la sub-bara ??? si Buffon a luat goluri dinalea, dapai acest tanar?> va rog sa ne ziceti care portar stiti voi sigur ca "scotea" acele 2 goluri???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează