FOTBAL  »  Superliga  »  SUA

VIDEO EXCLUSIV Un fost campion din Liga 1 își povestește viața din SUA » Cum a ajuns acolo + ce l-a uimit după un uragan în Texas

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 12:30 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 14:06

Bogdan Onuț, fost campion cu Dinamo, ajuns la 45 de ani, trăiește din 2013 în Houston, Texas, iar azi, la GSP LIVE, a povestit cum e viața lui în SUA.

Fostul fundaș a vorbit despre cum se trăiește un uragan în Texas și cum a ajuns să plece în Statele Unite.

Vassaras sfidează fotbalul românesc! 3 situații scandaloase în arbitraj
ARBITRI
Vassaras sfidează fotbalul românesc! 3 situații scandaloase în arbitraj

VIDEO Cum a ajuns Onuț în SUA: „Am aplicat în joacă”

„A fost neprevăzută plecarea. Nu m-am gândit niciodată că pot pleca așa departe de casă. Nici în Europa nu mă gândeam să plec. Sora soției mei a fost într-o vacanță în SUA și ne-a întrebat de ce nu aplicăm la Loteria Vizelor. Am aplicat mai mult ca o joacă, nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva. În octombrie 2012 am aplicat, iar în mai 2013 am aflat. Soția nu a fost acceptată, iar eu am văzut că am câștigat. Am avut 6 luni termen de gândire. 

Am acceptat această provocare. Am vândut tot și am plecat cu soția și cei doi băieți. Am luat-o de la zero. Am mers în California, la Daniel Rednic (n.r. - fost jucător la Dinamo). Era de 3 ani acolo. Am stat 1 an în California, am antrenat lângă San Francisco. După aceea ne-am mutat în Houtson”, a spus Onuț la GSP LIVE.

7 goluriîn 71 de meciuri a înscris fostul fundaș central pentru „câini” în perioada 2000-2003

VIDEO Cum se trăiește un uragan în Statele Unite

„Am supraviețuit unui uragan mare. Am trecut cu bine, stăm într-o regiune bună. Anumite zone au fost inundate foarte rău. După ce s-a terminat, mă așteptăm să văd un dezastru. Totul a fost închis pe străzi. Puteai merge doar dacă aveai barcă. Străzile erau inundate, dar în case nu a intrat apa.

Lumea umbla cu bărcile. Dar după o lună a fost incredibil să văd că totul era ca nou. Totul se regenerase, toată lumea s-a implicat. Era totul ca înainte de uragan. Parca nu se întâmplase nimic. E incredibil cu reacționează oamenii”, a adăugat Onuț.

4este locul ocupat de Houston în topul cel mai populate orașe din SUA, cu 2,3 milioane de locuitori, după New York, Los Angeles și Chicago

Citește și: 

Bogdan Onuț, detalii despre ultimele clipe din viața lui Cătălin Hîldan: „Astea au fost ultimele sale cuvinte”

Momente uluitoare cu Lucian Rusandu » Un fotbalist povestește: „Un adversar mi-a rupt ligamentul și meniscul, iar arbitrul zicea să mă ridic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează