FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 2-2

Bogdan Stancu a fost propus la Inter!

Bogdan Stancu, Stancu, Steaua
Bogdan Stancu, Stancu, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Giovanni Becali a dezvăluit că atacantul Stelei este monitorizat de echipa antrenată de Internazionale Milano

Gigi Becali speră să dea lovitura cu cel care a fost cel mai bun stelist în derby-ul cu CFR, de acum două etape. Bogdan Stancu se află pe lista jucătorilor monitorizaţi de una dintre marile echipe ale Europei: Internazionale Milano. Vezi cotul aplicat de Bruno Fernandes lui Bogda Stancu! (video)

"Pe Bogdan Stancu l-am propus la Inter. Le-am spus oamenilor de acolo că este un atacant pur sînge, că are multe calităţi, că este foarte tînăr şi că e de mare vitor. Din momentul în care am făcut acest lucru, scouterii lui Inter îl monitorizează la fiecare meci", a dezvăluit Ioan Becali, impresarul lui Stancu. Vezi faultul comis de Janos Szekely asupra lui Pablo Brandan! (video)

"Ca să ajungă la acest nivel trebuie să muncească de două ori mai mult şi să marcheze mai des decît a făcut-o pînă acum", a adăugat Ioan Becali, care n-a pierdut ocazia de a-l mai ataca o dată pe Răzvan Lucescu. Motivul? Faptul că nu-l selecţionează pe Stancu. "Apropo de Stancu şi de atacanţi români valoroşi, selecţionerul ar face bine să mai ceară sfaturi şi de la proşti ca noi, să nu creadă că doar el e singurul care se pricepe la fotbal", a zis Giovanni.

Ioan Becali are 50 la sută
Bogdan Stancu a ajuns în Ghencea în urmă cu un an şi jumătate. El a fost cumpărat de la Unirea Urziceni, Gigi Becali achitînd 1,5 milioane de euro. Stancu este deţinut în momentul de faţă în coproprietate: Steaua şi Ioan Becali. "Jumătate din suma care se va lua pentru un transfer în străinătate va ajune la Giovanni", a dezvăluit Gigi Becali.

Spaletti, primul care l-a remarcat
Atacantul stelist nu este pentru prima oară în atenţia unei echipe de Serie A. În vara lui 2008, a jucat în amicalul Steaua - AS Roma 3-1, iar antrenorul de atunci al romanilor, Luciano Spaletti, a declarat la conferinţa de presă: "Pe cine am remarcat? Pe Stancu, mi s-a părut un atacant cu multe calităţi. E a doua oară cînd îl văd după ce l-am mai urmărit în amicalul naţionalelor de tineret Italia - România 0-0".

"Eu îl vreau pe Cristi Tănase mijlocaş stînga şi pentru că mă gîndesc să nu-l irosesc pe Bogdan Stancu, al cărui post preferat e cel de al doilea atacant"
Gigi Becali

24 de goluri are la activ Stancu în cele 103 de meciuri pe care le-a disputat în Liga I pentru trei echipe: FC Argeş, Unirea Urziceni şi Steaua

4 ani au trecut de cînd Stancu a debutat în Liga I, în martie 2006, în meciul Steaua - FC Argeş 0-0

Stancu în actualul sezon

- a bifat 11 meciuri, marcînd două goluri şi oferind o pasă de gol
- a jucat 9 meciuri în Cupa UEFA, reuşind 6 goluri şi două pase de gol
- a lipsit în 12 meciuri din echipa Stelei, o dată fiind suspendat şi în rest accidentat
- de fiecare dată cînd a marcat, Steaua nu a pierdut meciul respectiv
- are o medie a notelor GSP de 6,35 pentru prestaţiile din toate competiţiile, fiind pe locul 2 în topul steliştilor

Rădoi nu l-a convins pe Mourinho
În urmă cu un an şi jumătate, Ioan Becali a procedat la fel cu un alt stelist. Mirel Rădoi a fost şi el propus lui Jose Mourinho pentru un transfer, căpitanul de atunci al roş-albaştrilor avînd chiar o întîlnire între 4 ochi cu tehnicianul portughez, care a venit în România pentru a vedea un amical al echipei naţionale. Mirel n-a mai ajuns la Milano pentru că Mourinho a spus că are mulţi fundaşi de calitate în lot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
 •  08 Martie 2010, 16:13

Pe varul tau Jiji cand il propui pentru un transfer in Africa ca sa scapam de el? Si poate pleci si tu cu el sa ramanem linistiti.

 •  08 Martie 2010, 16:10

'atacantul Stelei este monitorizat de echipa antrenată de Internazionale Milano' Prima fraza a articolului, din care nu intelegi nimic, echipa e antrenata de Internazionale(foarte tare) Lasand la o parte faptul ca nu e semnat articolul(parca stia autorul de ce, mai recititi si voi ce scrieti inainte sa postati pe site ca sa nu mai luati bobarnace de la cititori.

 •  08 Martie 2010, 14:41

la iner ciorogirla...ma lasi cu abureli din astea ? nici unjucator roman nu are valoare de un campionat strain nici macar de congo sau turkmenistan..poate doar intr o tar de canibali ptr desert

Vezi toate comentariile (32)
Comentează