FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

REMEMBER „Stelică, nu face antrenamentul fizic, că e dur!” - „Lasă-mă, bă, în pace!”. Întâmplare haioasă dintr-un cantonament al Stelei la Forban în 1995

Bogdan Stelea, foto: Imago
Bogdan Stelea, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 17:52 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 17:52

Gazeta Sporturilor a analizat sistemele de tehnologie pe care le folosesc echipele din Superliga atunci când se antrenează în pauza de iarnă. Prilej pentru a „dezgropa” o poveste amuzantă cu Bogdan Stelea și Marius Lăcătuș, într-unul dintre celebrele cantonamente din trecut, la mijlocul anilor '90. 

În trecut, metodele de pregătire din pauzele sezonului erau simple și clare, echipele aveau cantonamente în care știau că mergeau și știau și că nu aveau la dispoziție vreo tehnologie specială. 

După ce Stelea a semnat cu Steaua, în 1995, el a mers în primul cantonament de la Forban, baza tradițională a roș-albaștrilor. Lăcătuș a încercat să-l ajute: „Băi Bogdane, vorbesc eu cu nea Țiți să nu faci antrenamentul nostru, că n-are rost, tu ești portar!”. „Du-te, bă, d-aici! Eu pentru pregătirea asta am semnat cu Steaua!”.

Lăcătuș își amintește că Stelea apăruse și cu niște ghete speciale pentru alergat pe munte. „Am vorbit cu nea Țiți, dar nu ca să-l lase deoparte, i-am zis să-l pună în grupă cu Laurențiu Roșu, cu Narcis Răducan, numai cu d-ăștia care alergau mult!”, povestește Lăcătuș. 

Bogdan Stelea a renunțat la un moment dat, nu a putut să ducă până la capăt circuitul infernal.

Citește și alte povești despre Steaua: 

Remember: Steaua și Dinamo, la un pas să fie desființate de Ceaușescu, după o înfrângere a naționalei!

EXCLUSIV Duckadam, totul despre relația cu familia Ceaușescu: „Lumea a rămas cu impresia că n-am curajul să o spun! Și acum mă întreabă cum am fost împușcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  07 Ianuarie 2023, 21:04

Senzationala stire !!! Foarte haioasa faza !!!! Era sa lesin de râs ))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează