FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Duckadam, totul despre relația cu familia Ceaușescu: „Lumea a rămas cu impresia că n-am curajul să o spun! Și acum mă întreabă cum am fost împușcat”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 12:01 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 13:07

Helmut Duckadam, 61 de ani, „Eroul de la Sevilla”, portarul român care a intrat în Cartea Recordurilor, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia și a făcut dezvăluiri în premieră despre cum „a primit” un Mercedes cadou, de la Regele Spaniei.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Hemuth, hai să începem poveștile, că ai o mulțime. Ai venit cu Mercedesul la emisiune?
- Ha, ha, ha! Nu s-au limpezit lucrurile nici acum, doar speculații. N-am primit Mercedesul de la Regele Spaniei. Îl aștept de 34 de ani.

- Tot poveste a fost și că te-a împușcat Nicu Ceaușescu?
- Nici nu știu cum au apărut zvonurile astea. Era o perioadă în care se trăia greu și totul se punea pe familia Ceauseșcu. Eu niciodată nu l-am cunoscut pe Nicu Ceaușescu și niciodată n-am schimbat vreun cuvânt cu el. Lumea a rămas cu impresia că n-am curajul să o spun. Multă lume m-a întrebat chiar și acum cum s-a întâmplat. Mă lasă să vorbesc, să le povestesc cum am fost împușcat și după la final mă întreabă: „Și câte alice ai avut?”.

- Dar ARO-ul l-ați primit.
- Da, dar nu era nou. Era din stocul armatei. Trebuie să fim onești și să recunoaștem că aveau și 100.000 de kilometri. Unele furtune erau legate cu sârmă, nici nu se găseau coliere pe vremea aia. Eu i l-am vândut cuiva dintr-o comună de lângă mine, care avea nevoie de această mașină. El avea oi și avea nevoie că era 4x4 cu motor bun de Brașov. Cerusem vreo 220.000 de lei pe ea, erau foarte mulți bani. Nu și-au bătut deloc joc de noi.

- A fost o primă fantastică.
- Când au venit oamenii în București să facem actele mi-au zis că-mi dau doar 200.000 de lei pe el că consuma mai mult ulei decât motorină. Eu am vândut-o, colegii mei la fel. Poate unii au fost mai inspirați la bani, dar 200.000 de lei erau bani la vremea aceea. Vreo patru, cinci Dacii noi! Erau bani mulți. Prima a fost fantastică, nu ne-au luat deloc peste picior. Cred că Valentin a insistat pentru prima asta.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV După 23 de ani, Ionel Dănciulescu rupe tăcerea: „Clubul m-a vândut împotriva voinței mele! Nu mi-am dorit să plec”

EXCLUSIV Culise neștiute după arestarea lui Gică Popescu: „M-au întrebat dacă le dau voturile! Mă gândeam că Burleanu e altul care bate câmpii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dragdim
dragdim  •  28 Decembrie 2020, 19:39

70.000 era prețul unei Dacii in 1989 dar dra și 2 ani pana când puteai intra in posesia uneia. Probabil ca îți trebuiau încă 20000 pentru a nu aștepta atât de mult.Aro 243-244 era 110.000 dar aveai nevoie de aprobare ministeriala așa ca prețul unui Aro ajungea pe piața neagră și la 500.000 de lei. Probabil ca România este singura țara din lume unde o mașina noua era mai ieftină ca una second hand.

sadikul
sadikul  •  28 Decembrie 2020, 14:59

vecineeeeeeeeee ..mi-ai speriat randoomul ..ai ras de el ca a postat toata noaptea de craciun si acum nu mai intra :((((((((((((((( grandeee esti bine ????

petrucj
petrucj  •  28 Decembrie 2020, 14:58

75 000 era o dacie noua.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează