FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bogdan Stelea, șocat de ultimele evenimente de la Dinamo: „E ceva de domeniul fantasticului!” + nu crede că echipa poate fi susținută de suporteri

Haosul de la Dinamo atinge noi dimensiuni în fiecare zi / FOTO: Cristi Preda +31   FOTO
Haosul de la Dinamo atinge noi dimensiuni în fiecare zi / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 09:40 / Actualizat joi, 18 martie 2021 10:36

Bogdan Stelea (53 de ani), fost portar la Dinamo și echipa națională, e uimit de situația în care a ajuns echipa la care a debutat în fotbalul mare. 

Cu apariții rare în spațiul public, Bogdan Stelea e ultima voce care comentează degringolada din Ștefan cel Mare. Fostul goalkeeper e bulversat de haosul produs de Pablo Cortacero în club și nu crede că un club de talia lui Dinamo poate fi susținut la infinit de suporteri. 

Bogdan Stelea: „E ceva de domeniul fantasticului la Dinamo!”

„Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu știu ce e acolo, dar nu mi se pare normal ca un club de asemenea anvergură să ajungă să fie ținut doar de suporteri. E ceva de moment, sigur, suporterii ajută. Dar o astfel de situație nu poate duce la nimic bun pe termen lung”, a declarat Bogdan Stelea, la GSP Live. 

Bogdan Stelea în tricoul lui Dinamo:

  • a debutat în noiembrie 1986, în Dinamo - Oţelul 2-0; 
  • a evoluat şase sezoane ('86 - '91 şi 2004-2005), adunând în tot acest timp 111 prezenţe în Liga 1 în tricoul alb-roşu;
  • a cucerit două titluri cu echipa din Ştefan cel Mare ('90 şi '92) şi o Cupă a României (2005)

Pablo Cortacero vs. DDB, faza pe tribunal! Zi importantă pentru viitorul lui Dinamo

Dinamo e în fața în față cu o zi decisivă pentru viitorul ei! Pablo Cortacero vrea să fie repus azi în drepturi de către justiția română, în procesul pe care spaniolii l-au intentat celor de la DDB.

Astăzi este o zi importantă pentru suflarea dinamovistă. Se judecă speța lui Pablo Cortacero, care i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării, acolo unde era președintele Consiliului de Administrație cu drept de semnătură, atât la contracte, cât și în relația cu băncile.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - FC Argeș

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero vs. DDB, faza pe tribunal! Zi importantă pentru viitorul lui Dinamo: spaniolii vor să recapete puterea în club!

EXCLUSIV Strigăt de ajutor pentru Dinamo: „Ajutați-ne, trăim cea mai mare înșelătorie din fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Martie 2021, 12:42

Chiar nu ati inteles ca aceasta echipa este sustinuta "de sus", de "Duhul Sfant" de la Securitate? Nu vedeti ce eforturi depun toate oficialitatile ca echipa celor cu petlite albastre si violet sa fie tinuta "in viata" impotriva celor care stiu ca astfel de echipe "nu mor", niciodata, indiferent de ceea ce fac? Nu va mai panicati ca "Dinamo" va castiga Cupa Romaniei 2021 si va fi, din nou, renascuta ca Pasarea Phoenix din propria-i cenusa resuscitata din resturile nedigerate de catre comunisti de la Neagoe & Safrica.

bogat
bogat  •  18 Martie 2021, 11:45
Postat de chronic pe 18 Martie 2021, 10:32

Ce nu stie stelea e ca ddb imprumuta clubul ca orice patron mizer din Lga 1. Daca erau asa corecti si se voiau salvatori de ce nu au facut donatii?

Donatiile ar fi fost o dovada de mare naivitate si un cadou frumos pentru spanioli. Cata vreme sunt imprumuturi, DDB este creditor si poate prelua actiuni pentru a deveni majoritar.

chronic
chronic  •  18 Martie 2021, 10:32

Ce nu stie stelea e ca ddb imprumuta clubul ca orice patron mizer din Lga 1. Daca erau asa corecti si se voiau salvatori de ce nu au facut donatii?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează