FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tribunalul București s-a pronunțat în procesul Pablo Cortacero vs. DDB! Ce se întâmplă la Dinamo

Fanii lui Dinamo l-au așteptat degeaba pe Pablo Cortacero +22   FOTO
Fanii lui Dinamo l-au așteptat degeaba pe Pablo Cortacero

Articol de , , - Publicat joi, 18 martie 2021 20:55 / Actualizat joi, 18 martie 2021 21:03

Acționarul majoritar al lui Dinamo, Pablo Cortacero, nu s-a prezentat azi la procesul intentat fanilor-acționar din DDB, prin care dorea să fie repus în drepturi de către justiția română. Spaniolul nu a avut câștig de cauză, spre finalul zilei Tribunalul București anunțând decizia, care poate fi atacată. 

UPDATE 20:55. Tribunalul București s-a pronunțat în cazul procesului intentat de Pablo Cortacero și Alejandro Couto. Actuala conducere a clubului a avut câștig de cauză, plângerile celor doi spanioli, care au susținut că au fost îndepărtați abuziv de la șefia grupării, fiind respinse. Astfel, președinte al Consiliului de Administrație la Dinamo va rămâne Constantin Eftimescu!

„Respinge cererile de intervenţie formulate, ca neîntemeiate”, se arată pe portalul Ministerul Justiției. Pablo Cortacero și Alejandro Couto pot ataca decizia în termen de 30 de zile, tot la Tribunalul București.

Tribunalul București s-a pronunțat în procesul Pablo Cortacero vs. DDB! Ce se întâmplă la Dinamo

INCLUSIV JUSTIȚIA CONFIRMĂ: DDB FACE LUCRURILE CORECT! Instanța a decis în urmă cu câteva minute că Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv din funcția de președinte al CA de la Dinamo, așa că nu va fi repus în drepturi, după cum ceruse. 

Va veni și ziua când IL VOM ALUNGA DEFINITIV pe cortacero din Ștefan cel Mare!

- Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

UPDATE 19:25. Decizia din partea Tribunalului București nu a sosit până în acest moment. Fanii-acționari din PCH au anunțat că pronunțarea se poate amâna până la 15 zile, dar că în acest caz termenul ar putea fi mai scurt. „DDB a avut în sală doi avocați foarte bine pregătiți, care au prezentat concluzii. Partea adversă a fost reprezentată de o doamnă avocat”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

UPDATE 12:00 Suporterii dinamoviști au afișat un banner jignitor al adresa lui Cortacero la stadionul din Ștefan cel Mare: „Fiu de curvă, du-te în Spania / La Dinamo nu-ți simte nimeni lipsa”.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+18 FOTO

UPDATE 11:17 În ciuda absenței lui Pablo Cortacero, completul de judecători ar trebui să ofere astăzi o soluție în speța de la Dinamo. Motivul? Organigrama Consiliului de Administrație e unul dintre punctele importante în dosarul de licențiere.

UPDATE 10:41 Fanii îl așteaptă în zadar pe Pablo Cortacero în fața Tribunalului București. Conform surselor GSP.ro, afaceristul iberic ar urma să-și facă apariția în România abia săptămâna viitoare. Suporterii au scris un mesaj în care l-au amenințat pe spaniol: „Am crezut în tine... Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP Cortazero”. Apoi, fanii „câinilor” au început să părăsească zona.

Nimeni nu știe în acest moment unde se află Cortacero. Și fostul său avocat are probleme cu el, l-ar fi dat în judecată pentru că nu l-a plătit.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+18 FOTO

UPDATE 10:21 Speța ar fi trebuit să înceapă la ora 10:00, dar, până la acest moment, Pablo Cortacero nu și-a făcut apariția la Tribunal! Fanii se tem că spaniolul a mințit din nou, iar verdictul ar putea fi amânat.

UPDATE 9:27 Așa cum au promis pe rețelele de socializare, fanii lui Dinamo și-au făcut apariția la tribunal. Un grup de câțiva suporteri este deja prezent la Tribunalul București, acolo unde se află și un contingent important de jandarmi. 

Forțele de ordine i-au legitimat pe suporteri pentru a preveni eventuale incidente. Fanii din DDB au postat pe pagina de Facebook un mesaj pe acest subiect: „Somăm Jandarmeria Română să se abțină de la orice fel de abuzuri împotriva cetățenilor români! Suporterii se află absolut LEGAL în fața Tribunalului București. NU AVEȚI NICIUN DREPT SĂ NE INTIMIDAȚI OAMENII veniți acolo în mod pașnic, pentru a-și apăra un drept și un bun național, care este clubul de fotbal Dinamo!”.

FOTO: Dumitru Angelescu
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+18 FOTO

Știrea inițială: Cortacero vs DDB, la tribunal

Astăzi este o zi importantă pentru suflarea dinamovistă. Se judecă speța lui Pablo Cortacero, care i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării, acolo unde era președintele Consiliului de Administrație cu drept de semnătură, atât la contracte, cât și în relația cu băncile

Cazul se va judeca la Tribunalul București, iar „câinii” se tem că spaniolul va fi repus în drepturi, mai ales că el a amenințat că nu va renunța la acțiuni, chiar dacă nu a mai băgat un ban din august 2020. Spaniolul și-a anunțat prezența la proces, iar membrii DDB vor să protesteze în public!

DDB amenință, Cortacero dă înainte 

Tribunalul București s-a pronunțat în procesul Pablo Cortacero vs. DDB! Ce se întâmplă la Dinamo


Nu se ştie ce se va întâmpla dacă Don Pablo va fi repus în drepturi, întrucât bani să susțină financiar Dinamo nu a găsit, iar liderii DDB au amenințat cu o reacție de proporții în cazul în care Cortacero va reveni pe postul de președinte al CA. În acest moment, Constantin Eftimescu ocupă această funcție, având și drept de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

Ultima dată, Cortacero a fost 48 de ore în Capitală, la începutul lunii decembrie, unde a ținut „celebra” ședință la sediul din Calea Floreasca și în care a promis iluzoria mărire de capital cu 5 milioane de euro, ulterior bodyguardul angajat de el altoindu-l pe unul dintre liderii DDB în lobby-ul unui hotel!

550.000 de euroeste suma investită de Cortacero la Dinamo, n-a mai adus niciun ban din august 2020

Scrisoarea lui Pablo Cortacero înainte de revenirea în România

Vreau să precizez absolut că, în calitate de acționar majoritar al societății FC Dinamo București 1948, NU mă interesează și NU voi efectua niciun proces de negociere pentru vânzarea acțiunilor care reprezintă 72,8% din capitalul social. 

După acțiunile în afara legii pe care DDB le-a întreprins față de club de pe data de 27 noiembrie 2020, în care angajații spanioli au fost obligați să părăsească țara din cauza unor acțiuni amenințătoare și intimidante, precum și dezvoltarea diferitelor evenimente precum: numirea ilegală a președintelui, fără a fi pe ordinea de zi, a unui nou Președinte al Consiliului de Administrație care nu este legitim, ocuparea și controlul activității administrative și financiare la birourile clubului, managementul sportiv, cantonamentul, Academia, precum și vizitele nefericite la hotel de către o parte mică din grupul DDB menționat pentru a ne insulta, amenința și intimida pe noi, angajații spanioli, serviți această declarație pentru a o denunța public, deoarece justiția pune în curând totul înapoi în ordinea care nu ar fi trebuit niciodată modificată. 

Niciun grup de investiții de niciun tip nu dorește să își pună în pericol situația economică în fața unor astfel de circumstanțe și în fața instabilității generate de evenimentele menționate crescute și de ignoranță și neîncrederea în oamenii care o administrează atât din punct de vedere financiar, cât și din cauza faptului că nu se știe cine manevrează economic clubul. Din acest motiv, grupul de investiții din care fac parte a decis să aștepte să se întâmple ceva, să lucreze în umbră pentru a nu-și pune în pericol activele financiare. 

Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ; comunic că în următoarele zile voi fi prezent în orașul București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie. Dorința mea este să stabilesc sinergii și punți de colaborare cu DDB și cu toate aceste grupuri de fani ai FC Dinamo București dintr-un climat de respect și educație pentru un bine comun și pentru a obține stabilitatea și forța care ne permite să facem un club mai mare 

- Comunicatul emis de Pablo Cortacero, conform Fanatik

VIDEO Mario Nicolae, despre obținerea licenței și situația financiară: „Dinamo are bani de orice în acest moment”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo! Ce solicită instanței inamicul DDB

Verdict în instanță în „procesul Dorin Rotariu”! » Timișoara i-a cerut 1,1 milioane de euro lui Dinamo: „S-a făcut dreptate!”

Gigi Mulțescu, răspuns pentru Radu Naum, în direct: „Ai vrut să-mi strici seara neapărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (606)
tororosso
tororosso  •  19 Martie 2021, 18:31

Nu am vreo afinitate față de Spaniol dar dacă va intenta un proces la tribunalul de la Lausanne și este foarte probabil va avea câștig de cauză . Maurul poate produce falimentul lui Dinamo fiind acționar majoritar iar faptul că DDB poate prelua clubul este o utopie. Fără un potent financiar ca patron ,lucru greu de crezut ca vreun individ să preia clubul în situația actuală . Nimeni nu aruncă cu bani pe fereastră in situația actuală in care se află omenirea.

moftangiul.gigist
moftangiul.gigist  •  19 Martie 2021, 13:02
Postat de dinamo_forever_77 pe 19 Martie 2021, 12:58

Pai daca este asa precum spui tu, cum se face ca nu suntem ajutati sa avem un nou stadion, sa castigam un campionat de 13 ani si tot asa ? Toata plebea isi da cu parerea in ziua de azi fara o baza justifiata a gandirii lor. Mai pe intelesul tau...fara argumente.

Singura favorizata la modul *** si deșănțat in era burleanu este clona *** fc fcsb! Aceasta adunatura nu trebuia sa existe in liga1! Clar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Martie 2021, 12:58
Postat de Ionel Adrian Ghiață pe 19 Martie 2021, 09:19

*** de la DDB nu au câștigat nimic . Ei sunt protejați de justiția din România , care este controlată încă de ciuma roșie. Dovadă este și verdictul din procesul de plata celor 1,1 milioane de euro din transferul lui Dorin Rotariu la FC Brugges și și trebuiau plătiți către Poli Timișoara din contractul semnat între cele două cluburi . Dinamo București a fost înființat în 1948 prin desființarea celui mai iubit club de fotbal din București din acea perioadă (Unirea Tricolor ) rușine să vă fie vouă milițienilor.

Pai daca este asa precum spui tu, cum se face ca nu suntem ajutati sa avem un nou stadion, sa castigam un campionat de 13 ani si tot asa ? Toata plebea isi da cu parerea in ziua de azi fara o baza justifiata a gandirii lor. Mai pe intelesul tau...fara argumente.

Vezi toate comentariile (606)
Comentează