FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu, răspuns pentru Radu Naum, în direct: „Ai vrut să-mi strici seara neapărat”

Gigi Mulțescu, 59 de ani, noul antrenor al lui Dinamo, nu se teme de retrogradare, deșii „câinii” ocupă acum loc de baraj, 14 (27 de puncte).
Gigi Mulțescu, 59 de ani, noul antrenor al lui Dinamo, nu se teme de retrogradare, deșii „câinii” ocupă acum loc de baraj, 14 (27 de puncte).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 20:12 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 21:09

Gigi Mulțescu, 69 de ani, noul antrenor al lui Dinamo, nu se teme de retrogradare, deși „câinii” ocupă acum loc de baraj, 14 (27 de puncte).

  • Poli Iași - Dinamo, meci din runda #28 a Ligii 1, se dispută sâmbătă, 20 martie. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

„Am găsit o echipă cu plusuri și minusuri. Am doar două zile de la revenire, totuși, prea multe concluzii nu pot să trag. Voi schimba câte ceva. E posibil să păstez sistemul cu 3 fundași centrali însă, pentru că a funcționat 3 reprize din 4. S-au pierdut meciuri, deci e clar că au fost greșeli, execuții nefaste.

Am fost apelat de unul dintre conducătorii clubului, unul dintre patroni, domnul Iuhasz (n.r. - Marian Iuhasz, unul dintre sponsorii clubului și membru important al DDB). Mi-a propus, iar a doua zi i-am spus că accept”, a declarat Mulțescu în cadru emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

DINAMO. Gigi Mulțescu, răspuns pentru Radu Naum: „Ai vrut să-mi strici seara”

Mulțescu s-a arătat ușor iritat de o intrebare adresată de moderatorul Radu Naum, cu privire la revenirea lui Pablo Cortacero în România, programată joi, când spaniolul se va lupta pentru repunerea în funcția de președinte al CA (detalii, AICI). „Ai vrut să-mi strici seara neapărat”, a răspuns ironic „SMURD-ul”.

Eu știu că Poli Iași are un lot foarte bun. Va fi un meci foarte greu. Nu mai e acceptată înfrângerea sau un meci egal Trebuie să câștigăm. Nu mă tem de retrogradare, pentru că mai sunt multe meciuri, 12. Nu mă preocupă această idee
- Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Mario Nicolae, despre obținerea licenței și situația financiară: „Dinamo are bani de orice în acest moment”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Verdict în instanță în „procesul Dorin Rotariu”! » Timișoara i-a cerut 1,1 milioane de euro lui Dinamo: „S-a făcut dreptate!”

Managerul lui Dinamo, pus în dificultate în direct: „Mai colaborezi cu firma de impresariat? Pe site așa scrie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Martie 2021, 12:47

Din pacate, raspusul cel mai savuros a fost dat de Multescu atunci cand a fost intrbat daca Dinamo s-a achitat cu vechile restante catre el. Atunci Multescu a raspuns ca nu mai are nici o pretentie dupa ce nu au fost achitate!

514091889218839
Mihai Buzea  •  18 Martie 2021, 12:14

Naum aproape plânge cand pierde dinamo. Multescule,care sunt plusurile

1745flo
1745flo  •  18 Martie 2021, 09:35
Postat de Pompiliu Bota pe 18 Martie 2021, 06:47

Domnu Naum are o impartialitate totala: numai pentru Dinamo ! Mi se pare normal pentru un ,,ziarist,, fara studii de jurnalism !

Ca e gigist sau dinamovist n-aș putea să precizez, dar ca e ziarist din tată in fiu, te asigur! Gsp, va rog să nu mai lăsați toți neaveniții sa facă comentarii aberante!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează