FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC ARGEȘ 2-0

Bogdan Vintilă, concluzii după debutul cu înfrângere de la FC Argeș: „Avem de ce să ne agățăm!”

Bogdan Vintilă / Captură Orange Sport +7   FOTO
Bogdan Vintilă / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 23:27 / Actualizat marti, 21 martie 2023 00:00

Bogdan Vintilă, antrenorul lui FC Argeș, a debutat cu un eșec pe banca piteștenilor, învinși clar în deplasare de Universitatea Cluj (2-0). Chiar și așa, tehnicianul rămâne optimist în privința șanselor alb-violeților de a evita retrogradarea directă.

Clubul din Trivale a ajuns la un record negativ de 15 partide consecutive fără victorie, dar antrenorul proaspăt instalat pe banca lui FC Argeș încearcă să-și mobilizeze jucătorii. „Am speranțe la ce am văzut astăzi”, consideră tehnicianul în vârstă de 51 de ani.

Bogdan Vintilă, concluzii după U Cluj - FC Argeș 2-0

„Mă așteptam să fie un meci greu, dar pot să scot părțile pozitive, trebuie să vedem și ce am făcut bine. Am avut un joc mai direct în prima repriză, chiar dacă n-am avut multe șuturi la poartă. 

Pot să zic că jucătorii au avut atitudine. Consider că, din ce am văzut în a doua repriză, avem de ce să ne agățăm pentru a crea rezultate. Nu ne ajută deloc acest rezultat, dar încerc să iau ce este mai bun din acest și să folosesc asta în viitor. M-am înhămat la o muncă foarte grea, dar rămâne să muncim în continuare pentru a ne îndeplini obiectivul la final de sezon. 

Din ce am văzut, jucătorii sunt uniți și își doresc foarte mult să iasă din această situație. Echipa e pe primul loc, nu jucătorul, indiferent de nume. Repet, am speranțe la ce am văzut astăzi! Situația se mai complică puțin, dar acest joc n-a fost decisiv. O victorie era bună pentru moral, era bună pentru suporteri, dar o să muncim mai mult și eu zic că va fi bine pentru noi până la finalul campionatului. Am mare încredere în jucătorii mei”, a spus Vintilă, la microfonul Orange Sport.

FOTO Imagini tari surprinse în duelul U Cluj - FC Argeș

U Cluj - FC Argeș 2-0 / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș
U Cluj - FC Argeș / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj
U Cluj - FC Argeș / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș
U Cluj - FC Argeș / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Cluj
Faza la care U Cluj a cerut penalty / Captură Orange Sport
+3 FOTO

Citește și alte știri din Superligă: 

Continuă prăbușirea: FC Argeș a ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie! U Cluj visează la Europa

Decizie de neînțeles la U Cluj - FC Argeș » A respins mingea cu mâna în careu, dar arbitrul nu a dat penalty: „E henț clar! VAR-ul a greșit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  21 Martie 2023, 23:48

O victorie nu era buna pentru moral, era buna pentru salvarea de la retrogradare! Daca Vintila e chiar multumit cu ce a vazut, atunci e clar...nu mai avem nicio sansa. Apropo, de azi inainte, orice comentariu legat de fc arges, pe parcursul acestui campionat, mi l voi incheia zicand : Demisia Daniel Stanciu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează