FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

Bogdan Vintilă, dezvăluiri din vestiar: „Le-am spus asta fundașilor și, din păcate, am avut dreptate” + „Pregătesc niște surprize”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 22:45

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, a vorbit la finalul meciului câștigat cu Poli Iași, scor 2-1, și și-a lăudat jucătorii ofensivi. Tehnicianul nu i-a cruțat însă pe fundașii săi centrali.

„Băieții merită toate felicitările pentru că au dat dovadă de sacrificiu. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar până la urmă e bine când se termină cu o victorie. 

Toți jucătorii mi-au plăcut, au făcut față cu bine din punct de vedere fizic, ținând cont de terenul greu. Când am prezentat echipa le-am spus fundașilor că cei de la Iași au un jucător care inventează goluri și, din păcate, nu m-am înșelat. E bine că ne-am revenit și am câștigat”, a declarat Vintilă la Look Sport.

...despre meciul viitor cu Gaz Metan: „Avem soluții în locul lui Iulian Cristea, inclusiv surprize. Vreau să pregătesc niște surprize împotriva celor de la Gaz Metan”.

...despre oferta Sevillei pentru Dennis Man: „El e jucătorul nostru și trebuie să-și facă datoria la club. Știu că-și dorea foarte mult să marcheze. I-am și spus că nu trebuie să caute el golul, că oricum acesta va veni”.

„Azi am dominat meciul în totalitate. Am avut multe ocazii, dar n-a intrat mingea în poartă. Bine că a marcat Dennis. Eu mă antrenez zi de zi, pentru că dacă păcălești fotbalul te amendează când îți e lumea mai dragă. Dacă muncești nu are cum să nu vină șansa și să joci”
Cristi Manea, fundaș FCSB

Vezi și:

FOTO Florin Tănase a scos un penalty pentru FCSB în meciul cu Poli Iași! Moldovenii au contestat decizia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
100002473541087
Danut Ognean  •  04 Decembrie 2019, 11:04

fcsb iarasi castiga cu arbitri !penalty inventat si eliminare la cristea neacordata

blatistu49
blatistu49  •  04 Decembrie 2019, 10:00
Postat de pugliesi pe 04 Decembrie 2019, 09:57

MEDIASI? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

da a jucat la MEDIASI BREVELD si acolo le rezolva meciurile ciobanului bineinteles pus sa gresesca e mindria fotbalului ramanesc blaturile infractorului nu degeaba suntem varza in EUROPA

pugliesi
pugliesi  •  04 Decembrie 2019, 09:57
Postat de blatistu49 pe 04 Decembrie 2019, 09:46

iasi ul lejer putea sa mai inscrie BREVELD a fost pus sa greseasca intentionat ca si la MEDIASI cind juca

MEDIASI? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează