FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bogdan Vintilă și Gigi Becali, pelerinaj la Athos în tandem!

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 10:44

Bogdan Vintilă, antrenorul de la FCSB, și Gigi Becali se gândesc să plece pentru câteva zile la Muntele Athos, imediat după Crăciun.

„Poate unii vor face mișto de mine pe subiectul acesta, dar eu chiar am credință în Dumnezeu și nu mă tem de nimic! Plănuiam să merg la Muntele Athos, dar a apărut acest serviciu”. 

Aceasta a fost prima declarație a lui Bogdan Vintilă în momentul prezentării oficiale la FCSB, în august. Iar Gigi Becali, cel care l-a cunoscut pe antrenorul de 47 de ani la Mănăstirea Frăsinei, a rămas impresionant de credința noului său angajat.  

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că, de curând, într-una dintre discuțiile Becali-Vintilă, patronul i-a propus antrenorului să meargă într-un pelerinaj de câteva zile la Muntele Athos. Împreună! 

„Campionatul se termină pe 22 decembrie, iar după Crăciun, pentru patru, cinci zile, cei doi se gândesc să plece din România în acest pelerinaj. Vintilă își dorea să meargă acolo, iar acest lucru l-a încântat pe patron. Se ocupă Luțu de toate formalitățile”, spun cei din interior. 

Tehnicianul a fost extrem de încântat și a acceptat din prima. Oricum, Vintilă își dorea acest pelerinaj de câteva zile. 

„Chiar dacă se râde de chestia asta cu religia, n-am nicio problemă. Mergem înainte, cu bune și cu rele. Sunt un om simplu, vreau doar să muncesc. Când ai credință în Dumnezeu, nu mai ții cu dinții de nimic", a mai spus tehnicianul. 

„Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. O să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla” 
Gigi Becali, patron FCSB 

„Eu ascult de Hristos! Ăsta e scopul vieții mele. Mă gândesc cum e să Îl ai pe Hristos în mâinile tale. M-am gândit că m-aș face preot ca să săvârșesc numai o dată Sfânta Liturghie. Stau și mă gândesc să mă fac preot! Eu cred că dacă aș săvârși o dată Sfânta Taină, eu, acolo, cad pe jos... Leșin acolo! Oricum, spre finalul vieții, dacă vrei să primești tot, trebuie să dai tot. Pe la 70-80 de ani, eu vreau călugărie”
Gigi Becali, patron FCSB 

Rădoi nu e de acord cu tămâia! 

Mirel l-a pus la zid pe Bogdan Vintilă pentru ritualurile religioase din vestiar. „Într-un meci, eu antrenez o echipă, cealaltă echipă are şi ea un antrenor. Amândoi ne rugăm. Dacă stă unul o jumătate de oră şi unul 5 minute, înseamnă că cel care s-a rugat o jumătate de oră va avea câştig de cauză? 

Asta cu tămâia în vestiar e peste limita mea de a înţelege un antrenor. Ce cauţi cu tămâia? A, că te poţi duce să participi la un ritual în care vine un preot, sunt total de acord. Sau tu ai un mir cu care îl dai pe jucător, sunt de acord. Dar să mă duc eu, antrenor, să dau cu tămâie, nu înţeleg rostul!", a comentat Rădoi, la Telekom Sport.

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

Chipciu nu vrea să mai audă de FCSB: „Să vin și s-o pățesc precum Rusescu și Adi Popa?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  28 Noiembrie 2019, 12:47

"...dacă se râde de chestia asta cu religia..." - Doar *** fac asta, oamenii normali nu râd de religie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  28 Noiembrie 2019, 12:18

pafnutie de pipera si-a lut un alt mucenic vad. iar mucenicul chiar nu zice nu . pai cum sa spui ca te frigi rau de tot . ma gindeam cum au plecat distinsii sfintisori de miine dupa ce ii lasa instinctele ca deh atunci este mai usor cu Doamne , Doamne , cu valiza sau cu bag-ul de spate? si-o fi luat apa sau ceva de tras la masea pe cind cerul doarme sinu -i vede? meschinarie? e putin spus. la el totul se masoara in bani si chiar daca a dat bani la muntele athos nu se iarta cind iti bati joc de cele sfinte si joci la doua capete. este greu cu neuronless si mai greu cind prostia nu doare. durerea nespusa este cea mai tare. donatiile facute nespuse dar si ajutoare catre sarci nespuse nearatate sint cele mai tari. dar omul nostru ne arata cum e sa fi cu sufletul in Rai si cu ce mai ramine in ... Rusinea nde ne-a adus un purscarias pervers fara cultura dar lasat de instinctele alea duplicitare sa decida dupa cum il taie capul si batindu-si joc de jucatorii aia buni sau rai adusi si chinuiti mai tare ca *** de pe vremuri. sigur a vinovat nu este doar cel ce plateste ci si cel ce accepta. aest becali este in stare sa faca un hotel la athos pentru hagi pentru familie pentru geambazi sa dea drumul la sky la dive sky orice ar face pafnutie pentr a se auzi cu risul unic din ceruri satisfacut de marea ghidusie facuta. imi este rusine de nerusinea lui. dar mai am o intrebare? pe unde este pafnutie cel mic zis si tudor? l-a abandonat sau a ramas cu cele lumesti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  28 Noiembrie 2019, 11:45

Stire din sport.….

Vezi toate comentariile (5)
Comentează