LIGA 1  ·  FCSB

Chipciu nu vrea să mai audă de FCSB: „Să vin și s-o pățesc precum Rusescu și Adi Popa?!”

Joi, 28 Noiembrie 2019, 09:54

Alexandru Chipciu (30 de ani, Anderlecht) nu vrea să audă de o revenire în Liga 1, deși Gigi Becali a spus că-l așteaptă cu brațele deschise la FCSB. 

„Ok, vin în Liga 1 înapoi. Dar ce să fac? Că am demonstrat ce am avut de demonstrat în Liga 1. Să vin iar și să intru în nebunia asta, să stau să citesc articolele, să fiu distrus după un meci prost sau să fiu făcut cel mai tare după un meci câștigat?”, a declarat Chipciu pe blogul cristianscutariu.ro.

168 de meciuria jucat Chipciu pentru FCSB în toate competițiile reușind 34 de goluri

„Poate că după ce mă las de fotbal o să ajung la FCSB” 

Totuși, mijlocașul român a păstrat o portiță în ceea ce privește revenirea la FCSB, dar în calitate de conducător. 

„Și Popa, dar și Cristi Tănase, Rusescu au eșuat în relația cu patronul. Singurul care a reușit, dacă nu greșesc, a fost Pintilii. Nu știu, nu știu ce se va întâmpla. Mă gândeam, îmi ziceam că dacă m-aș întoarce vreodată la mine va fi diferit, că mă voi lupta mai mult. Dar sigur așa au zis toți, și Adi Popa, și restul. FCSB are strategia asta acum, promovează tineri, vor să scoată bani, aia e. 

Accepți sau nu accepți. Dar uite că am făcut lucruri bune când am fost acolo dacă patronul spune că m-ar vrea înapoi. Și a spus-o deși știi și tu că am spus lucruri împotriva FCSB-ului legat de gestionarea situației de acolo. Probabil că după ce mă las de fotbal o să ajung la FCSB, într-o funcție, nu îmi pot da seama acum”, a adăugat Chipciu.

Alexandru Chipciu a jucat pentru FCSB în perioada 2012-2016. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Brașov, Forex Brașov, Brăila, Anderlecht și Sparta Praga.

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

FCSB // Unde vine Chipciu? Din cel mai bine plătit din istorie, jucătorul ar deveni rezervă de lux la clubul lui Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (4)

anastasiu  •  29 Noiembrie 2019, 11:55
Postat de Nicoleta Mateescu pe 29 Noiembrie 2019, 11:13

Alex la Steaua deși n ai jucat nici un meci pe postul tău ai jucat foarte bine .Mie mi-a plăcut foarte mult cum ai jucat atacant central.Daca vii laSteaua este un mare gol în centrul atacului bizonul e o mare murătura.

*** aia a adus puncte pt. fcsb! E fotbalist! Chipciu nu poate juca atacant central, nici nu a jucat asa ceva, poate varf fals cand fcsb nu avea atacant, asta e altceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nicoleta Mateescu  •  29 Noiembrie 2019, 11:13

Alex la Steaua deși n ai jucat nici un meci pe postul tău ai jucat foarte bine .Mie mi-a plăcut foarte mult cum ai jucat atacant central.Daca vii laSteaua este un mare gol în centrul atacului bizonul e o mare murătura.

andyandrei2015  •  28 Noiembrie 2019, 21:00

daca ai fi bun,nu ai pati nimic,lasa prostiile

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1