FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

EXCLUSIV Boicotul pus la cale de cluburile din play-out, desființat: „E o enigmă faptul că Viitorul a fost pentru”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 13:38

Patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, desființează propunerea lui Ciprian Paraschiv de a bloca Liga 1. E surprins însă de răspunsul dat de Viitorul, clubul lui Hagi fiind de partea lui Poli Iași în această dispută.

Apele din Liga 1 s-au agitat după inițiativa lui Ciprian Paraschiv, oficialul celor de la Poli Iași. Iar Valeriu Iftime condamnă atitudinea cluburilor de play-out care au fost de acord. 

Patronul de la FC Botoșani vede toată acțiunea ca pe o "inconștiență" sau "sinucidere": "Am citit și eu scrisoarea celor de la eAD și trebuie să le dau dreptate. Trebuie să prestăm servicii ca să luăm banii. Am ascultat și ce spune domnul Paraschiv. Mi se pare inconștient să faci așa ceva. Cum să încerci să blochezi campionatul? Păi te execută ăștia. E sinucidere clară!".

„Viitorul, o veste proastă"

Patronul moldovenilor e surprins de acceptul dat de clubul lui Gheorghe Hagi.

"În afară de Viitorul, care pentru mine e o enigmă și o veste proastă, toate celelalte echipe care acceptă să se întrerupă campionatul sunt de înțeles. Iau bani de la stat, primăriile plătesc, nu le pasă de ceilalți. Dar e complet nedrept. Oricum, spectatori prea mulți nu au. Dinamo și Sepsi au reacționat corect, nu știu Viitorul de ce nu mai are atenția asta de respect față de public. Nu pot înțelege", a zis Valeriu Iftime pentru GSP.

VIDEO Situația la zi la cluburile din Liga 1

eAD a somat cluburile

EAD INTERACTIVE, deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1, a trimis o scrisoare oficială către LPF. Cluburile din Liga 1 sunt amenințate că vor rămâne fără bani dacă nu încheie sezonul! Deținătorul drepturilor cere disputarea tuturor meciurilor rămase de jucat din Liga 1 și impune 5 iunie drept dată limită pentru restartul sezonului. În caz contrar, cluburile și LPF sunt forțate să suporte consecințele.

De unde a pornit totul?

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, agită tot campionatul cu ideea lui de suspendare a turneului pentru salvarea de la retrogradare. LPF îl suspectează că acționează și în interesul amicilor din Federație: Burleanu, Bodescu și Vișan. Cluburile negociază din martie condițiile în care pot juca fotbal din nou, dar le-a venit vineri o idee: să înghețe clasamentul din play-out așa cum arată el acum și să nu mai retrogradeze nimeni.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

O nouă controversă în Liga 1! De ce sunt cluburi care nu vor reluarea sezonului » 3 scenarii pregătite de FRF și LPF: fără campioană?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
botzoc1
botzoc1  •  19 Mai 2020, 21:58
Postat de David Titi pe 19 Mai 2020, 17:05

Bine....Iasiul oricum nu va retrograda ptr ca are echipa, dar liga 1 in Romania merita 18 echipe, iar acum era momentul perfect. Plus cine garanteaza ca totul va fi bine? Nu vor fi imbolnaviri......? Macar propunerea a venit de la o echipa mare, nu e de la voluntari sau academica, echipe de carton fara suporteri.... Voi ati fost vreodata in Copou sa vedeti ce vulcan e aici? Forza Polu Iasi!

Pentrul domnul David Titi un raspuns la comentariul lui, In anul in care a promovat in Liga 1, Poli Iasi a avut 1(unu) spectator la Slobozia(Lupul Singuratic daca nu ma insel). Sa ne mai lase cu suporteri lor vulcanici !

100000583129623
Stefan Constantin  •  19 Mai 2020, 17:28
Postat de David Titi pe 19 Mai 2020, 17:07

Ce e gresit k vrei 18 echipe? Cine pierde?

Nu e vorba de 18 echipe, e vorba de înțelegerea între cei 6, aceea de a îngheța campionatul

3273676242659958
David Titi  •  19 Mai 2020, 17:07
Postat de Stefan Constantin pe 19 Mai 2020, 15:02

Hagi, chiar dacă a fost un mare fotbalist,ca om și antrenor e de o moralitate îndoielnică,am văzut asta în repetate rânduri...să nu uităm de blatul fcsb-viitorul 1-5 din ultima etapă,viitorul retrograda dacă nu învingea!Nu vă mai plângeți de calitatea slaba a ligii 1 cu astfel de personaje la cârma ei

Ce e gresit k vrei 18 echipe? Cine pierde?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează