FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Boli și Golofca l-au supărat pe Grozav! CFR Cluj a învins-o pe Kisvarda într-un amical

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 17:50

Pauza competițională a oferit prilejul de partide amicale pentru formațiile din Liga 1. 

Dinamo s-a jucat cu echipa Under 19 a clubului din Ștefan cel Mare, scor 11-0, FCSB a fost umilită la Berceni de către Chindia, 3-6, în timp ce U Craiova i-a învins cu 2-1 pe sârbii de la Spartak Subotica. Și campioana ultimelor două ediții din Liga 1, CFR Cluj, a avut programată o confruntare amicală cu ungurii de la Kisvarda, scor 2-0. 

Ardelenii n-au avut probleme cu formația de pe locul 8 din Ungaria. Kevin Boli a înscris caun veritabil vârf în prima repriză, în minutul 17, reluând din prima, pentru a deschidescorul. Apoi, în startul părții secunde, Cătălin Golofca (51) a înscris cu capul după centrarea lui Adiță Păun, care a purtat banderola de căpitan în repriza a doua.   

La Kisvarda a evoluat, printre alții, și Gicu Grozav. Internaționalul român n-a dorit să dialogheze cu presa la finalul partidei, plecând supărat de la stadion. 

Campioana României a început în formula J. Fernandez – Butean, Vinicius, Boli, Peteleu – Luis Aurelio, Sylla, Culio – Petrila, Rondon, Omrani. În partea secundă, au fost folosiți și ceilalți jucători.  

VEZI ȘI:

STADION RAPID FOTO + VIDEO // SPECTACULOS Primele semne de viață la stadionul Rapid » S-a turnat fundația, iar șantierul se înalță: vezi imaginile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează