CAMPIONATE  ·  STADIOANE EURO 2020

STADION RAPID FOTO + VIDEO // SPECTACULOS Primele semne de viață la stadionul Rapid » S-a turnat fundația, iar șantierul se înalță: vezi imaginile

Luni, 18 Noiembrie

Stadionul Rapid prinde contur. Fundația arenei a fost turnată în proporție de 50%!

  • România va organiza 3 meciuri din faza grupelor Campionatului European din 2020, plus o partidă din „optimi”, pe Arena Națională

Arena din Giulești va avea 14.050 locuri. Din imaginile de astăzi se vede fundația turnată și cum se înalță stadionul pe verticală. Stadionul a făcut parte din turul pe care premierul Ludovic Orban l-a făcut pe la cele 3 arene care se construiesc pentru EURO 2020, alături de stadionul Steaua și stadionul Arcul de Triumf. 

IMAGINI VIDEO STADION RAPID 

„În afara stadioanelor, mai avem angajamente care sunt legate de finalizarea aeroportului Băneasa, calea ferată care în momentul de față se confruntă cu un posibil blocaj datorat unei acțiuni în instanță. Noi sperăm să o deblocăm”
Ludovic Orban, noul prim-ministru

STADIONUL RAPID

  • capacitate: 14.050 de locuri;
  • săpătura este realizată în proporţie de 100%;
  • betonul de egalizare, în proporţie de 95%;
  • hidroizolaţie la nivelul fundaţiilor, în proporţie de 95%;
  • fundaţii, în proporţie de 50%.

+13 FOTO

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)

VEZI ȘI:

FOTO + VIDEO Ludovic Orban, în inspecție la stadioanele pentru Euro 2020: „S-a bătut pasul pe loc! S-au pierdut ani buni degeaba”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Alexandru Cumpănașu a dat lovitura cu noul guvern. Angajat al Ministerului Dezvoltării: ”E o ironie cumplită”

Libertatea

Comentarii (7)

Dumitru Florin  •  18 Noiembrie 2019, 21:28

Domnule Orban, lasa "blocajul" in privinta sinelor de tren catre Otopeni! Pune-i pe desteptii cu proiectul sa gaseasca o cale ocolitoare a patinoarului lui Tiriac si gata!!! E mai usor sa darami ceva bine facut decat sa-si puna proiectantii mintea la contributie!

Mihai Mihai  •  18 Noiembrie 2019, 20:26

Faceti o petitie către primul ministru semnată de cât mai mulți rapidisti !!Am vazut la tv ca seful santierului il mimtea pe Orban ca nu poate sa il faca mai mare din cauza sinelor de tren...Dar tribuna a-doua care arata ca dracu ciuntita ,poate fi facuta la capacitate maxima....Daca o face la capacitate maxima stadionul va arata altfel și capacitatea va creste..

Marian Ghergus  •  18 Noiembrie 2019, 20:17

Aloooo....! Domnilor de la DNA! Firma Erbasu a castigat licitatia prezentand un proiect care a aparut in detaliu pe pagina CNI! Dupa castigarea licitatiei proiectul a fost modificat fara aprobarea institutiilor statului care au organizat licitatia si subventioneaza lucrarea. Statul roman a fost indus in eroare, fiind inselat de catre Erbasu, acesta diminuand capacitatea tribunei a II a!

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tragerea la sorți

Eurosport
14:00 Fotbal, Europa League

Tragerea la sorți

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Lazio

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
21:50 Fotbal, Premier League

Crystal Palace - Brighton

Eurosport
Program TV complet

Liga 1