FOTBAL  »  Superliga  »  VÂNZARE DINAMO

„Bombă” la Dinamo: Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol! Andone ar deveni președinte, iar principal acționar va fi Herminio Menendez, omul care a salvat Sevilla de la faliment!

Hermino Menendez
Hermino Menendez

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 10:58

VÂNZARE DINAMO. Ibericii garantează stingerea tuturor datoriilor de la Dinamo. Herminio Menendez ar deveni patron. A salvat Sevilla de la faliment și a pus bazele actualei forțe din Andaluzia. Agent de jucători, a realizat transferuri istorice în fotbalul mondial. Antrenor la Dinamo ar urma să devină un ex-tehnician de la Real Madrid!

O veste-șoc dinspre Dinamo: Negoiță are pe masă încă de miercurea trecută o ofertă oficială de cedare a clubului, ținută până acum la secret, preferând să alimenteze la alibi în spațiul public tratativele cu suporterii. 

Este vorba despre un fond de investiții spaniol, care garantează inclusiv acoperirea tuturor datoriilor la zi ale clubului în valoare de 4 milioane de euro, plus stingerea litigiilor cu Rotariu și Șerban, care ar mai însemna încă două milioane de euro! Avocații ibericilor analizează de circa două săptămâni documentele clubului și au dat undă verde pentru finalizarea negocierilor. 

Principal acționar ar urma să devină Herminio Menendez, un nume imens în sportul mondial. Ex-președinte și director general la Gijon, unde l-a avut jucător inclusiv pe Marcel Sabou, a fost director general apoi la Sevilla, om-cheie în salvarea grupării de la faliment la sfârșitul anilor ‘90, punând bazele pentru un club extrem de puternic. 

Herminio Menendez l-a format pe celebrul Monchi

El e omul care l-a crescut și l-a format pe celebrul Monchi, conducătorul Sevillei, devenit o figură europeană grație reușitelor sale în materie de transferuri

Ulterior, a devenit agent de jucători, lucrând împreună cu Juan Figer, cel mai important impresar pe spațiul Americii de Sud. 

Tranzacțiile la care a lucrat sunt fabuloase: Roberto Carlos și Robinho la Real Madrid, Baptista la Sevilla, Real și Roma, Dani Alves, Adriano, Renato și Luis Fabian la Sevilla, Luis Filipe la Real Madrid și Atletico, Fabio Aurelio – Valencia, Marcos Senna – Villareal, Ze Roberto – Bayern sau Luxemburgo antrenor la Real Madrid! 

Menendez este o figură legendară în sportul iberic, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice și participant la patru ediții ale Olimpiadei în perioada 1972-1984, în calitate de canotor. A avut privilegiul de a introduce pe stadionul "Montjuic" din Barcelona flacăra olimpică la JO din 1992! 

Președinte ar deveni Ioan Andone, iar staff-ul tehnic ar urma să fie condus de un ex-antrenor la Real Madrid și alte cluburi din Primera!

VIDEO. Ionuț Negoiță a decis să vândă Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. UPDATE Ziua Independenței sau o nouă perdea de fum? Ultimele vești pe subiectul vânzării clubului: 3 tabere implicate

DINAMO. OFICIAL Și PCH vrea clubul de la Negoiță! Răsturnare de situație în această dimineață

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
creeperno999
creeperno999  •  21 Aprilie 2020, 23:29

Real Bucharest

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  21 Aprilie 2020, 19:32
Postat de Tcaciuc Dorin pe 21 Aprilie 2020, 14:46

***

Nu mai moderați discreționar, după bunul vostru plac ce și cum vreți și veți avea trafic! Până atunci veți fi doar înjurați , de mine și de alții! Va veni și vremea când o să vă supuneți și voi unor reguli! Curând!????

10204401170650307
Alin Niculescu  •  21 Aprilie 2020, 16:06

Neputință nu o sa vanda NICIODATĂ Dinamo. ***, ne-ai nenorocit de tot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close