FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. OFICIAL Și PCH vrea clubul de la Negoiță! Răsturnare de situație în această dimineață

Și Peluza Cătălin Hîldan vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță
Și Peluza Cătălin Hîldan vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 10:34

DINAMO. Azi, reprezentanții lui Ionuț Negoiță se vor întâlni cu cei ai suporterilor pentru a discuta despre preluarea pachetului de 82 la sută din acțiuni deținut de patron, prin firma lui George Drăghia. 

Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" și-a arătat intenția publică să ia clubul, a primit răspuns pozitiv din partea lui Negoiță, iată că și cei din PCH, prin programul "Doar Dinamo București", și-au manifestat dorința de a prelua "frâiele", cum îi place să spună actualului finanțator. 

Zilele trecute, cei din PCH susțineau că le-ar fi foarte greu să finanțeze clubul din propriile resurse, chiar dacă au strâns până acum 210.000 de euro, virați grupării, plus încă 100.000 de euro strânși din cotizați, de la Nicușor Stanciu și până la pensionari. Asociația DDB are deja 10 la sută din acțiunile clubului. 

În această dimineață, prin intermediul unui post pe Facebook, fanii socios au anunțat, printre altele:

"Așa cum niciodată nu am lăsat echipa la greu, nici de data aceasta nu putem să privim cu indiferență cum clubul pe care îl iubim se îndreaptă catre faliment și către dispariție. Prin acțiunile noastre am reușit să ținem clubul în viață, atât prin achitarea restanțelor salariale către jucători, cât și prin strângerea de fonduri necesare obținerii licenței pentru Liga 1. 

Suntem conștienți că avem o obligație față de toți suporterii dinamoviști, fără nicio excepție, de a face tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să continue să existe. Suntem conștienți că avem o datorie morală față de Dinamo și față de cei aproape 5.000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. 

De aceea, NE EXPRIMĂM INTENȚIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIȚII NORMALE. Printre membrii care susțin Programul DDB, avem profesioniști în toate domeniile necesare de activitate. În același timp, trebuie să afirmăm că întotdeauna vom fi dispuși să facem loc unui investitor puternic, pe care îl așteptăm alături de Dinamo.

 Suntem conștienți că un astfel de angajament implică un efort deosebit de mare, că acest lucru nu va fi ușor, mai ales acum, când suntem la începutul unei perioade de recesiune economică" - Comunicat „Doar Dinamo București”

Citește și alte știri despre Dinamo:

UPDATE Ziua Independenței sau o nouă perdea de fum? Ultimele vești pe subiectul vânzării clubului: 3 tabere implicate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
290536621401889
Ioan Chiculita  •  21 Aprilie 2020, 14:21

O sa-i invarta pe toti iar la final va spune ca ofertantii au fost neseriosi(uitati-va la fata lui ca spune tot).

1487028921428108
Filip Popa  •  21 Aprilie 2020, 13:04

De ce nu fac cele 2 facțiuni o alianță? Procentaj egal și deciziile în club pot fi luate de comun acord. Alianța pentru Dinamo ar putea salva clubul, ar fi și păcat să dispară. Cu drag de la un rapidist.

mihnea74
mihnea74  •  21 Aprilie 2020, 12:50
Postat de cristi47.reload pe 21 Aprilie 2020, 11:28

Vai mamica voastra de saracii. Cu cat va desfiintati mai repede, cu atat mai bine

Rade ciob ca el e zob.steaua nu mai exista....*** pute

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează