FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bombă pe piața transferurilor! Un stelist, ofertat de Dinamo! "Primele discuţii au avut loc chiar după meciul direct din Cupa Ligii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 00:01

Pus pe lista de transferuri de către Steaua, Adnan Aganovici a fost sunat de șefii lui Dinamo.

Toată lumea îl vrea pe Aganovici, numai Steaua se debarasează de serviciile lui! După ce Viitorul, FC Botoșani și Chiajna și-au anunţat interesul pentru semnătura mijlocașului, bomba pe piaţa transferurilor vine chiar de la marea rivală a roș-albaștrilor! Dinamo a intrat pe fir pentru a-l transfera pe fotbalistul de 29 de ani.

Sursele ziarului au dezvăluit că oameni din conducerea “câinilor” au luat legătura cu jucătorul croat, dar și cu apropiaţi ai acestuia pentru a trata despre un posibil transfer.

"Primele discuţii au avut loc chiar după meciul direct din Cupa Ligii
de pe Arena Naţională", susțin prietenii fotbalistului.

Află toate detaliile despre acest subiect din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor! Poți "răsfoi" ziarul și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Ianuarie 2017, 18:59

e cam rasuflat Aganovici asta. Barbut si Artean la pachet trebuie luati.

kwd2015
kwd2015  •  13 Ianuarie 2017, 10:14
Postat de sadiku pe 13 Ianuarie 2017, 08:02

***

Esti prnibil. N am zis eu niciodata ca s mare patron. Am zis ca s asociat intr un business. Iar pana la 5.30 am stat si am facut o simulate de site , pe care s o discut cu colegul si apoi sa l dam la facut la unul care se pricepe calumea. Atunci , in discitia ai , m am prezentat , cine si cum sunt. Nu m am dat mare , nicidecum. Si prin america sunt ***i , ***. La *** tzusti al tau. Iar de lauda , nu e loc de zecs si prietenii lui smecheri si bogati. Desi stiu ca esti *** , mi am facut de pierdut timpul explicandu ti ideea cu ce e cu mine. Da mi un mai si ti fac poza dupa cartea mea de munca din anii 94-2000 sa vezi ce scrie. Ca sa faci tu caterinca cu cora si cu altele. Nu glumesc , da o adresa de mail si iti raspund acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  13 Ianuarie 2017, 10:00
Postat de unico_biancorossi pe 13 Ianuarie 2017, 02:35

te faci de ras, prostule. numai tampenii debitezi. esti penibil.

ce imi place lupta asta intre doua eminente cenusii de pe gsp :)))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează