FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS SEVERIN, LUNI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bonetti îi dă în judecată pe "cîini"!

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 21:07

Italianul e dispus să mai aştepte pînă la jumătatea lunii decembrie plata restanţelor, în caz contrar ameninţă că se duce la FIFA


Îngropaţi în datorii şi cu o situaţie disperată din punct de vedere financiar, dinamoviştii mai primesc o lovitură chiar de la oamenii apropiaţi echipei. Dario Bonetti ar fi trebuit să îşi primească drepturile financiare, aproximativ 50.000 de euro, pînă pe 25 noiembrie, însă acţionarii i-au transmis că va trebui să mai aştepte o perioadă.

Antrenorul italian a răspuns afirmativ, însă le-a transmis apropiaţilor că în cazul în care suma nu-i va intra în conturi pînă înaintea sărbătorilor de iarnă, va depune un memoriu la FIFA împotriva lui Dinamo!

Bonetti continuă şi războiul cu Dumitru Dragomir, chiar dacă a fost achitat de Comisia de Disciplină. "Avocaţii mei analizează probele pe care le au, declaraţiile lui Dragomir de la posturile de televiziune sau din presă. Vom studia ce posibilităţi sînt. În mod cert nu mă voi opri aici, războiul continuă, fie la Federaţia Română de Fotbal, fie la FIFA. O să vedem unde în perioada următoare", a explicat Bonetti la Radio GSP.

200.000 de euro ar fi trebuit să primească Bonetti dacă n-ar fi acceptat o despărţire amiabilă şi şefii ar fi fost forţaţi să-l dea afară

"Nu regret că am venit"
Dorinel Munteanu este încrezător că poate redresa echipa chiar dacă în ultima perioadă a primit numai veşti proaste dinspre conducere. "Trebuie să mergem mai departe, chiar dacă am fost eliminaţi din Cupa României. Sînt puţin dezamăgit pentru că este foarte greu în acest moment, mai ales că s-a retras un acţionar. Voi discuta cu domnii Badea şi Negoiţă şi se vor găsi soluţii. Nu îmi pare rău că am venit la Dinamo, vom face tot posibilul ca să atingem obiectivul propus", a spus "Neamţul".

"Ţălnar avea 150 de dolari lunar!"
Cornel Dinu a povestit la DigiSport un alt episod cînd Dinamo se afla în pragul falimentului. "În anii '90, situaţia era catastrofală, dar împreună cu Buduru şi alţi cîţiva oameni am reuşit să punem clubul pe picioare. L-am adus pe Ţălnar, îl plăteam cu 150 de dolari pe lună şi îl puneam să promoveze jucători, iar pe Borcea îl trimiteam să mai facă rost de bani pe colo, pe colo! Dar atunci nu erau tensiunile de acum. De multe ori, timpul reparaţiei este egal cu timpul distrugerii", a povestit Mister.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alexa.09
alexa.09  •  02 Decembrie 2012, 19:56

Nu este frumos ceea ce face Bonetti . Stie foarte bine prin ce situatie trece Dinamo si ar trebui sa mai aiba putina rabdare . Totusi, cu aceasta echipa a castigat doua trofee . Imi place sa cred ca se atasase de Dinamo si de jucatorii ei , chiar daca nu a lasat de inteles . Sub nicio forma nu trebuia sa se certe cu Dumitru Dragomir . S-a ales cu o suspendare si cu o amenda . Cu toate aceste , continua "razboiul" . Nu va avea nimic de castigat din asta , iar unele declaratii pe care le-a facut la "Radio Gsp" au fost penibile . L-am sustinut pe Bonetti pana in punctul cand a inceput sa dea declaratii halucinante si a incercat sa arunce vina pe unii si pe altii .

geowizalex
geowizalex  •  01 Decembrie 2012, 21:22
Postat de andystar pe 01 Decembrie 2012, 05:00

RAPID SI DINAMO SUNT 2 RUSINI ALE TARII ! NU JOACA NICAIERI NICI MACAR IN CAMPIONATU ASTA ! RAPID ORA TA SE APROPIE SI TE VEI EVAPORA IAR DINAMO NU E DEPARTE !

Tu, macar, vezi ce scrii? Steaua nu o sa insemne nimic fara Dinamo si/sau Rapid. O sa te trezesti pe stadion in galerie, strigand "M*** Dinamo/Rapid", dar o sa strigi degeaba. Din ce ai scris, inseamna ca nu stii cu "ce se mananca" fotabalul si nu esti suporter adevarat. Esti doar un pierde-vara, care se crede "mare suporter". Te-am lasat!

geowizalex
geowizalex  •  01 Decembrie 2012, 21:17

Fix asta ne mai lipsea...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează