FOTBAL  »  Superliga  »  BANI

Bonusuri de rivalitate

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Pentru partidele cu Steaua şi Rapid, dinamoviştii au alocată o primă totală de 150.000 de dolari.

Acţionarii au hotărît să şteargă cu buretele ultimele evoluţii ne­fas­te ale echipei şi sînt hotărîţi să-i im­pulsioneze financiar pe jucători în perspectiva derby-urilor din acest final de sezon, cu Rapid, în Giuleşti, şi cu Steaua, pe teren propriu.

Şefii îşi doresc neapărat succese împotriva celor două rivale pentru a termina cu capul sus un sezon compromis şi a se revanşa cît de cît în ochii suporterilor, care îi contestă în egală măsură pe jucători şi conducători. Pentru a-i motiva fotbalişti, şefii s-au gîndit să le ofere un bonus total de 150.000 de dolari pentru victoriile cumulate contra Rapidului şi a Stelei!

În restul partidelor, cu Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi UTA, fotbaliştii vor juca pe primele din Regulamentul de Ordine In­terioară, adică 400 de dolari remiza şi 800 $ în cazul victoriei. Bo­nusul de participare în Cupa UEFA, de 10.000 de dolari de fot­ba­list, rămîne valabil, acţionarii ne­con­ce­pînd ca Dinamo să rămînă în afara Europei în sezonul următor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  16 Aprilie 2008, 10:20

primaria sectorului 2 a spossorizat galeria dinamo cu 100 milioane de lei.barba ,omul care a luat banii de la primar a adus doar 50 la galerie.restul pt el.hotuleeeeeeeeeeeee

 •  16 Aprilie 2008, 08:42

primele cu cfr le-au primit,pt si-au indeplinit obiectivul,la fel si rapidul

 •  16 Aprilie 2008, 03:21

unde au fost primele cand ati jucat cu cfr?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează