FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 189 / LAZIO - DINAMO 1-1

Borcea:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, miercuri dimineata, la sosirea in tara ca gruparea "alb-rosie" are mari probleme de lot in urma partidei tur cu Lazio Roma, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Accidentarile sunt partea proasta la Dinamo pentru retur. Avem probleme mari cu Moti, cu Vali Nastase care are ruptura, Goian este suspendat, Zicu se pare ca are o intindere de ligamente, Oprita are ruptura, Pulhac are glezna umflata, Niculescu are si el glezna umflata", a declarat Borcea la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda.

Oficialul dinamovist spune ca sansele ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa patrunda in grupele Ligii Campionilor au crescut la jumatate dupa rezultatul de 1-1 obtinut la Roma, impotriva celor de la Lazio. "Normal ca suntem multumiti. Doar am jucat cu Lazio. Am auzit comentarii prin tara ca se putea mai mult, dar Lazio cred eu ca e o echipa de talie mondiala. Daca inaintea partidei de la Roma, Lazio era favorita, acum sansele de calificare sunt egale pentru fiecare echipa. Sperante pentru meciul retur avem, dar trebuie sa jucam mult mai bine pentru ca va fi un meci mult mai greu decat la Roma. Va trebui sa ne autodepasim. Cel mai important jucator al nostru din meciul cu Lazio vor fi cei 50.000 de dinamovisti", a mai spus Cristi Borcea.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, marti seara, pe stadionul Olimpico, in compania formatiei Lazio Roma, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Returul va avea loc la 28 august, de la ora 22.00, pe stadionul National, in direct la Antena 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează