FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-1

Borcea a luat foc: "Şovre trebuie exclus din arbitraj!"

Şovre e unul dintre cei mai apreciaţi asistenţi, fiind arbitru FIFA de mai mulţi ani
Şovre e unul dintre cei mai apreciaţi asistenţi, fiind arbitru FIFA de mai mulţi ani

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 23:02

Borcea a luat foc, în direct de la Miami, acuzînd că arbitrii au oprit-o pe Dinamo din lupta pentru Champions League

- Domnule Borcea, s-a dus Champions League definitiv?
- Da, s-a dus şi, culmea!, din nou, cu implicarea arbitrilor. Iar şi-au bătut joc de noi, ne-au masacrat!

- Vă referiţi la golul anulat lui Liviu Ganea în minutul 55?
- (urlă) În principal. A fost gol valabil, iar asistentul Şovre ar trebuie eliminat din viaţa sportivă. Să-l dea afară din arbitraj! Nu e prima oară cînd a greşit, îşi bate joc de fotbal. Iar echipele plătesc, Dinamo pierde cu această ocazie milioane de euro din cauza  incompetenţei unui arbitru.

- Doar arbitrii au fost de vină?
- Am fost şi noi proştii proştilor, fiindcă e inadmisibil să iei gol aşa cum am luat noi pe final, dar Şovre a ridicat nesimţirea la nivel de artă! CCA să ia măsuri! Clasamentul, nu doar meciul, a fost viciat!

"Şi Kovacs e vinovat, îl urmăreşte o carieră mai mult decît jenantă. Vasile Avram trebuie să-şi asume calitatea îndoielnică a arbitrajelor"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"Arbitraj prea relaxat. Dacă se dădea gol valabil la Ganea, altfel era meciul. Mai e de lucru la Dinamo, nu se poate construi o echipă peste noapte"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Am avut şi ghinion, şi gol valabil. Eroarea de arbitraj a influenţat meciul şi, poate, poziţiile în clasament"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

"Vreau la Dinamo, nu la Steaua! Sper să se rezolve transferul, dar, şi mai mult, îmi doresc să o calific pe Gaz Metan în cupele europene"
Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan

"Am fost profesionist, am dat gol pentru echipa mea. Cînd şi dacă voi fi la Dinamo, voi da totul pentru Dinamo. Momentan, am luat un tricou de la Bărboianu"
Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan

"Sînt gras, dar golgeter"
Vedeta Mediaşului, brazilianul Eric, a plîns pe teren după reuşita lui Pîrvulescu: "Nu m-am putut abţine, fiindcă muream de nervi că ne-a egalat Dinamo. Dumnezeu se uită la cine munceşte! Baftă lui Dinamo, să cîştige Cupa! Îmi doresc la o echipă mare, oriunde. Poate cu Paul Pîrvulescu, la Dinamo, vom vedea. Pîrvulescu e de Barcelona. Sînt gras? Da, dar am valoare, mai bine gras şi golgeter, nu mă dau pe nimeni în România".

"Ofsaid milimetric!"
Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 57. Atunci, Liviu Ganea a reluat cu capul în poartă centrarea lui Bărboianu, însă "centralul" Istvan Kovacs a anulat reuşita în urma semnalizării asistentului Octavian Şovre. Reluările DigiSport demonstrează că atacantul dinamovist şi fundaşul gazdelor, Jamin Trtovac, par să se afle pe aceeaşi linie, însă mai mulţi foşti arbitri FIFA susţin că decizia lui Şovre a fost corectă: "E ofsaid! Milimetric, dar ofsaid! Piciorul stîng al lui Ganea e mai aproape de linia de fund decît piciorul adversarului".

Conform regulamentului, în judecarea unei faze de ofsaid se ia în considerare oricare parte a corpului unui fotbalist, mai puţin mîinile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  03 Mai 2011, 19:58

da sal excluda pe saovre, DAR SAL EXCLUDA SI PE LAJOS, SI PE marian balaci , ca a dat penalty pt dinamo (andrei cristea sia dat cu stangul in dreptul..);... cand ati batut deabia cu 3-2 in groapa. de ei nu ziceti nimik? ://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/revenirea-marca-inregistrata-dinamo-gaz-metan-3-2-7619474

gazistu
gazistu  •  03 Mai 2011, 19:58

da sal excluda pe saovre, DAR SAL EXCLUDA SI PE LAJOS, SI PE marian balaci , ca a dat penalty pt dinamo (andrei cristea sia dat cu stangul in dreptul..);... cand ati batut deabia cu 3-2 in groapa. de ei nu ziceti nimik?

liviuemil
liviuemil  •  03 Mai 2011, 12:39

Nu s-a dus CL.e si la anul. Inca nu sinteti pregatiti, ce naiba ,e asa de greu de inteleles? Faceti cum zice "autostivuitorul": lasati-ne sa ne pregatim de CL. Si toata lumea incearca sa va ajute,dindu-va timp de pregatire. A inceput Gaz Metan, continua CFR.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează