FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - DINAMO 1-3

Borcea: "Am avut emoţii mari, dar m-am liniştit cînd a intrat Alexe"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, recunoaşte că a avut emoţii în meciul contra celor de la Inter, cîştigat de "cîini" cu scorul de 3-1, după ce au fost conduşi la pauză.

"Am arătat o echipă că sîntem o echipă bună, valoroasă, mai ales în repriza a doua. Trebuie să recunosc că am avut emoţii mari în prima repriză, cînd am văzut că ratăm. M-am mai liniştit la intrarea lui Alexe, a schimbat faţa jocului. Păcat că i-am pierdut pe Andrei Cristea şi pe Torje pentru meciul cu Ceahlăul", a spus Cristi Borcea la Premium Liga, la GSP TV.

...despre Florin Bratu: "El este pregătit să revină pe teren şi sînt sigur că va debuta în acest retur în meciul cu Ceahlăul"

...despre CFR - Steaua: "Îmi doresc foarte mult un egal la meciul de mîine, ne avantajează. Nu pot să-mi doresc niciodată să bată Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
breitner
breitner  •  28 Februarie 2010, 07:51

nu il tii tu in brate pe printul lenesilor ? cand este el in teren echipa joaca 10 contra 12 !

 •  28 Februarie 2010, 00:24

Doamne mama parca intrase MESIA pe teren.Auzi cu ce jucator sa linistit el.Nici la real cand intra ronaldo nu se linistesc aia. Mare atacant alexe asta

 •  27 Februarie 2010, 23:38
Postat de pe 27 Februarie 2010, 22:40

Tacetzi in plm d proviciali prosti,ce nu va convine? asta e fotbalul...

cotodavinci, te rog frumos sa-mi tragi apa din bat analfabet de bucuresti ce esti. borcica, cat te costa campionatul anul asta? ia-ti un contabil bun, ca amimpresia ca mergi in pierdere rau de tot.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează