FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-2

Borcea: "Andone rămîne la Dinamo!"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 17:01

Deşi Ioan Andone nu a îndeplinit nici un obiectiv impus de conducerea dinamovistă în acest sezon, Cristi Borcea a anunţat că tehnicianul nu pleacă din Ştefan cel Mare.

"Andone urmează să aibă o discuţie cu domnul Badea, dar nu sînt multe lucruri de pus la punct. Mergem pe acelaşi drum împreună", a spus oficialul din Ştefan cel Mare.

Acţionarul lui Dinamo a vorbit şi despre Bărboianu, pe care nu îl învinuieşte pentru autogolul din meciul de aseară, cu Steaua. "Am vorbit cu Fane şi l-am îmbărbătat. El e un caracter deosebit şi voi face tot posibilul să îl păstrez la Dinamo", a spus Borcea, care spune că nici Torje nu va părăsi echipa din vară: "Torje nu are nici o ofertă concretă pînă acum"

Şi Ioan Andone a anunţat aseară că vrea să continue proiectul început în iarnă cînd au venit mai mulţi jucători tineri

"Vom face o analiză şi voi vedea în ce condiţii continuu. Trebuie să punem pe hîrtie ce avem de făcut, plus că noi trebuie să ducem mai departe proiectul care a început în iarnă"

Borcea, împreună cu Alina Vidican şi cu fiul său, Patrick, au plecat la Londra pentru a urmări finala Champions League de sîmbătă, dintre Barcelona şi Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
florinch
florinch  •  27 Mai 2011, 17:16

Parca-mi pare rau.Iar vom avea o evolutie ca vai mama noastra in campionat.Andone este mult prea fricos si,de ce sa nu o recunoastem,nu a avut nici oameni de calitate in aparare:Moti-varza,Grigore-gafeaza cand ti-e lumea mai draga,Diabate-bezmetic,Bordeanu-pensionar,Rubio-mai bun decat nimic,Bordeanu-neprgatit dar sper sa ramana,Gaman-nepregatit,Mehmedovici-in pioneze.Ar cam trebui sa-l ia pe Glauber de la Rapid (tot este pe picior de plecare).Singurele castiguri de anul asta sunt:Balgradean si Bakaj.Dezamagirea de anul asta:Andone.

p17red
p17red  •  27 Mai 2011, 00:34

ok,1) dar new dinamo din iarna unde e ?????? tot aceiasi jucatorii k si in tur+ rezervele ,si tinerii care au venit in iarna nu au jucat nici un minut unde e intinerirea????????? si 2) ia dat clasa cioro'oli' cum se joaca ofensiv nu 2 inchizatori +zmeu alexe varza dar a jucat fundas mai mult lam vazut langa bordeianu decat in atac? 3) tot campionatu am stat cu fundu in poarta' si am asteptat sa iesim pe contra atac ando nu a inteles k nu mai merge si neam cam luato ? 4) ce intinerire sa continue dak ink nu a inceputo ink??????? 5) bal. - barboianu,gaman,grigore, borde. - torje, kone, bakaj,alexe, - danciu , tucudean. asa trebuia cu steaua , forzaa DiNaMooO

reddog27
reddog27  •  26 Mai 2011, 23:49

TACETI MAI PERICULOSILOR,MAI.TOTI SUNTETI ANTRENORI,NUMAI SFATURI DATI,MAI BINE CERETI CONDUCERII SA BAGE MINA ADINC IN BUZUNAR SI SA IDUCA 3 FUNDASI DE VALOARE,DAR EI SE BUCURA M UISTII,CA NU DAU SALARII MARI.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează