FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea atacă: "Negoiţă nu face decît să iasă la televizor cu o nesimţire crasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 ianuarie 2013 21:13

Fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a atacat dur pe Ionuţ Negoiţă, despre care spune că ar trebui să mai investească bani la club şi abia apoi să iasă în presă cu atîtea declaraţii.

"Îmi pare rău că Dinamo se asociază cu un asemenea nume. Dacă Negoiţă vrea să vorbească despre Dinamo, ar trebui să bage măcar 3 milioane de euro. El a investit doar vreo 600.000. El vrea doar să bage clubul în insolvenţă", a spus Cristi Borcea la televziunea sportro.

Borcea a fost surprins cînd a auzit că Ionuţ Negoiţă a oprit un antrenament pentru a vorbi cu jucătorii despre situaţia financiară a clubului.

"S-a dus la Săftica şi a întrerupt antrenamentul pentru a le spune jucătorilor că nu sînt bani. Aşa ceva nu s-a mai întîlnit vreodată. E un personaj de desene animate. El nu face decît să iasă la televizor cu o nesimţire crasă", a mai spus fostul acţionar al dinamoviştilor, Cristi Borcea.

EXCLUSIV Răspunsul lui Badea la acuzele lui Negoiţă: "Şi el a fost de acord să plece Dorinel! "

Negoiţă îi răspunde lui Borcea şi se ia şi de Ţălnar: "Nu sînt de acord cu ciorba reîncălzită!"

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (84)
dasigur
dasigur  •  03 Ianuarie 2013, 06:34
Postat de tigruzzu pe 02 Ianuarie 2013, 23:01

Lasă prostiile, măi ”etimologie”. Zvastica nazistă a fost interzisă nu numai în fosta urss! Cu toată semnificația ei inițială. La fel, simbolurile comuniste precum steaua cu 5 colțuri sau ”secera și ciocanul”, au fost și ele interzise cel puțin în unele state desprinse din ex-urss și în altele din fostul bloc socialist.

Asta s-o crezi tu, prostălăule! Ai privit vreodată o sticlă de Heineken? Ai auzit de Macy's? Sau prin Moldova nu aveți așa ceva?

tigruzzu
tigruzzu  •  03 Ianuarie 2013, 04:07
Postat de inima_de_caine pe 02 Ianuarie 2013, 23:48

Vorbeşti anapoda, habar n-ai ce spui, mai documentează-te! Auzi acolo... să se interzică steaua în 5 colţuri şi secera şi ciocanul... vorba lui nenea Iancu, "amice, eşti supid"!

Ești habarnist, amice! Măcar cum stă treaba în Republica Moldova și tot trebuia să fi auzit...

cristi1o97
cristi1o97  •  03 Ianuarie 2013, 03:01
Postat de stil.ostil pe 02 Ianuarie 2013, 19:24

Dinamo nu inceteaza sa se faca de rusine si din pacate , sa NE faca de rusine. Dupa o istorie intreaga de blaturi, arbitri cumparati, jucatori luati cu japca si rezultate rusinoase in Europa, acum balacareala e completa.

voi vorbiti de blaturi !!! sunteti chiar penibili

Vezi toate comentariile (84)
Comentează