FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”

Joi, 12 mai, ora 20:00, se încheie votul suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate, cel organizat pe pagina oficială de Facebook a clubului.
Joi, 12 mai, ora 20:00, se încheie votul suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate, cel organizat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2022 17:48 / Actualizat joi, 12 mai 2022 17:48

Dinamo va alege o nouă siglă a clubului, sâmbătă, 14 mai, atunci când clubul împlinește 74 de ani de existență. Joi, 12 mai, ora 20:00, se încheie votul suporterilor dinamoviști din țară și din străinătate, cel organizat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

GSP a luat legătura cu suporterul care a realizat sigla care conduce în preferințele fanilor. Acesta se numește Sebastian-Ioan Filipescu, are 25 de ani, și este stabilit de la 14 ani în Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart. 

Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici
Cupa Italiei
Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici

Tânărul și-a expus povestea lui. La rândul lor, doi dintre foștii acționari marcanți ai grupării din Ștefan cel Mare, Cristi Borcea și Vladimir Cohn, și-au expus preferințele în privința noii sigle, care este favorită să devină noua stemă a formației de fotbal Dinamo 1948.

Sigla favorită a suflării dinamoviste

„Cred că sigla aceasta, a 5-a, cum deja o denumesc fanii la votare, este cea mai potrivită. Este simplă și la obiect. Altceva. Incorporează denumirea clubului, arată bine. Poate ar merge mingea mai mare și cu petice roșii. Celelalte? Nereprezentative și sărace... Aceasta este direct pentru fotbal", a explicat Vladimir Cohn pentru GSP.ro.

Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”
Sigla favorită a lui Borcea și Cohn

O opinie similară a avut și Cristi Borcea, într-un dialog cu GSP.ro: „Îți dai seama că întotdeauna o să-mi fie dragă stema cu cei doi câini roșii, e vorba de o perioadă importantă în istoria grupării. Dar, dacă e să aleg dintre cele cinci, votez pentru cea cu mingea de fotbal și cu detaliul acela auriu, plus anul fondării. Probabil, aceasta va fi sigla aleasă, e cea mai la potrivită. Mai merge lucrat un pic pe la ea”.

VIDEO Daniel Iftodi, antrenor CS Dinamo: „Dinamo din Liga 1 trebuie să-și facă întâi echipă, apoi să-și schimbe sigla”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion: „O să-mi fie dor de această arenă”

Propunerile de siglă nu l-au impresionat pe Uhrin: „Aleg alta, fac și eu una”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vraca56
vraca56  •  14 Mai 2022, 08:50

*** ... dupa ce se contruieste stadionul. au aparut si lucescu si multi altii care se dau de ceasul mortii si maruntisul aruncat din mila fata de un club care i-a creat. tiriac si altii badea full de bani cu totii au fost niste oameni de nimic. nu ma mai mira nimic. si-au batut joc. tiriac ar fi aruncat bani si poate ca a si facut-o cu boris becker si l-as fi intrebat la chestia asta se pricepe ca la fotbal spunea ca nu. dar ce sa-i faci daca nu exista educatie ci doar smecherie si spalat de bani ai securitatii. titi ionescu a bagat mai multi bani in duduile trecute prin asternut decit in clubul dinamo. din cite inteleg cind a devenit turnator inseamna ca se pricepea. o romanie tradata , siluita de cei ce din anii 50 au acaparat tara si si-a batut joc de ea. fereasca sa intre putin in tara si veti vedea citi il iubesc. dar tot raul spre bine pentru ca starea de fapt din tara nu mai poate fi data jos decit prin asa ceva. altcumva iata ca am auzit ca evreii care vin in romania pentru a ramine li se dau bani multi. ce ziceti? iarta-ne domnule vulcanescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  14 Mai 2022, 06:28

TREBUIE ADĂUGATĂ STELUȚĂ,.IAR MINGEA CU TIMPUL POATE FI SCHIMBATĂ! IN REST, NOUA EMBLEMA E OK!

creeperno115
creeperno115  •  12 Mai 2022, 22:36

Unde a disparut D?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close