FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Borcea e OK » Oficialul dinamovist a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală

Dacă totul este în regulă, în cîteva zile Borcea va putea pleca acasă
Dacă totul este în regulă, în cîteva zile Borcea va putea pleca acasă

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 19:31

Preşedintele executiv a suferit ieri o intervenţie chirurgicală de aproape 6 ore, fiind realizat un by-pass pe o arteră coronară care era blocată.

Cristi Borcea, 42 de ani, a fost supus ieri unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca din Capitală şi operaţia a fost una încheiată cu succes la finalul a 6 ore de la demararea ei. Acţionarului i-a fost realizat un by-pass pe o arteră coronară ce era blocată, grefa fiind luată din artera mamară. Totul pentru a nu risca un infarct din cauza necazurilor cardiace. Intervenţia a fost efectuată de doctorul Şerban Brădişteanu, acelaşi care l-a operat şi pe Cornel Dinu.

La un moment dat, a fost oprită şi activitatea inimii pentru a se curăţa artera coronară. După ora 16:00, Borcea a fost introdus la terapie intensivă, de-abia astăzi ar putea primi vizite.

"Îi urez sănătate lui Borcea şi să se facă bine cît mai repede. Importantă e viaţa lui" (Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo)

"Ştim că are probleme mari, dar sperăm că se va face bine repede şi va reveni alături de noi. Avem nevoie şi de suportul dînsului" (Dragoş Grigore, fundaş Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
jediklaus
jediklaus  •  13 Martie 2012, 11:17

Sunt unul dintre microbistii care URASTE clubul Dinamo Bucuresti, pentru ceea ce reprezinta acesta in fotbalul romanesc, dar in acest caz nu pot sa nu ma bucur ca interventia chirurgicala asupra lui Cristian Borcea a fost un succes! Nu prea imi place de Cristi, mai ales pentru ca, uneori, este cam naiv in declaratii, dar il inteleg ca traieste pentru Dinamo si sufera pentru aceasta echipa. De aceea ii doresc insanatosire grabnica, recuperare cu succes si sa aiba grija de sanatate! S-o lase mai moale cu trabucul, ca tutunul e periculos! Bafta, Cristiane!

tonciumarin
tonciumarin  •  13 Martie 2012, 09:24

Sa nu uitam ca fotbalul,desi trezeste pasiuni intense,este doar in joc ! Deci sa-i dorim sanatate lui Cristi Borcea, chiar daca luptam sub stindarde diferite ( RAPID) in teren...

jorgecosta
jorgecosta  •  13 Martie 2012, 08:24

Astia de la Dinamo ce mananca de le pocnesc arterele cu atata untura?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează