FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO A DEPUS MEMORIU ÎMPOTRIVA LUI DEAC ŞI KONE

Borcea: "Nu poţi lăsa nepedepsită violenţa!"

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a ţinut să precizeze că roş-albii au decis să depună memoriu împotriva jucătorului de la CFR Cluj Yssouf Kone pentru că intervenţiile acestuia au fost intenţionate.

"Nu avem nimic de reproşat celor de la CFR. Au fost foarte OK, au organizat meciul de sîmbătă, s-au purtat extraordinar, dar nu poţi lăsa nepedepsite intrările dure, violente. S-ar crea precedente şi atunci nu s-ar mai juca fotbal, ci K1.

A fost intenţie din partea lui Kone, se vede că a fost rea-voinţă şi trebuie sancţionat drastic", a spus Borcea pentru gsp.ro.

Dinamo cere sancţionarea dură a jucătorilor lui CFR Cluj Ciprian Deac şi Yssouf Kone, considerînd că atacurile brutale ale acestora asupra lui Cristi Pulhac, respectiv Dragoş Grigore nu pot fi trecute cu vederea.

Yssouf Kone nu a primit nici măcar cartonaş galben din partea centralului Ovidiu Haţegan pentru faultul comis asupra lui Grigore, în timp ce Deac a fost eliminat de pe teren, însă oficialii din Ştefan cel Mare vor o pedeapsă mai mare de două etape pentru mijlocaşul feroviarilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  15 Martie 2010, 16:24

sa nu-l uitam

 •  15 Martie 2010, 16:18

Nu poti lasa nepedepsita violenta, mai ales daca este indreptata impotriva lui Dinamo. Imi aduc bine aminte cum acum numai cateva sezoane cand Dinamo era pe primul loc si in campionat si la comisii ei le rupeau picioarele jucatorilor adversi si totul era legal. Gura a flori le-a mirosit.

 •  15 Martie 2010, 15:46
Postat de kristymin pe 15 Martie 2010, 15:10

vezi ca am impresia ca esti cat toti de-al de borcea la un loc si chiar mai mult....tu nu ai vazut meciul? chiar daca tu esti super destept nu ai treaba cu fenomenul fotbal .borcea are dreptate.ce vroia sa faca deac? de ce a dat arbitru lovitura pt cluj? daca nu poti fi corect ,incearca sa te abtii( daca ai bun -simt) nu sa te vaiti( te doare prostia? )

deac a lovit dupa fluierul arbitrului. daca eram in locul lui il calcam pe cap pe pulhac. privirea ta selectiva nu a sesizat probabil ca pulhac l-a impins l-a lovit si l-a sicanat in continuu. greseala lui deac a fost ca a lovit sus si nu la corp.(cum si zicu arata ca se face)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează