FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea: "Suporterii stelişti de la Peluza Sud vor să provoace un incendiu"

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat la conferinţa de presă organizată astăzi că are informaţii conform cărora suporterii Stelei de la Peluza Sud ar intenţiona să intre mîine pe stadion, în ciuda interdicţiei, şi să incendieze unul dintre sectoare.

"Fac un apel la forţele de ordine, pentru că, din informaţiile mele, suporterii stelişti de la Peluza Sud vor să se răzbune pe Gigi Becali şi să dea foc peluzei", a explicat Borcea.

"Am verificat informaţia. Fanii aceia trebuie să înţeleagă faptul că nu vor intra în stadion. Nici un alt suporter stelist nu o va face, în afara celor 676 de bilete. Ei sînt veniţi pe scandal, pe incidente. Ne vom lua toate măsurile"
, a adăugat oficialul dinamovist.

Cristi Borcea a menţionat că este optimist şi are încredere în jucătorii săi că vor da totul la partida cu rivala din Ghencea. "Mizez pe valoarea grupului, acesta este atuul nostru. Antrenorul decide ce portar va juca, eu am incredere in toti", a mai comentat el.

Apoi a ţinut să precizeze: "Nici nu mai ştiu de cînd nu ne-a bătut Steaua. Dacă aveam 50.000 de locuri, era plin stadionul mîine. Cît despre Alexandru Tudor, este un arbitru echidistant, nu îl suspectez de nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
 •  17 Martie 2010, 00:08

Si nu numai atata mai Borcica.Cica vor sa se urineza pe tine si prietenul tau Berbecali si sa va dea foc!!!Daca ar reusi sa-l prinda si pe piticul porno ar fi un foc de tabara pe cinste la care chiar ca s-ar vinde 50000 de bilete daca s-ar tine la Muntele Gaina ,in Gropa nici o sansa.

 •  17 Martie 2010, 00:02

Deci,voi sunteti niste CRIMINALI!!! Ati reusit sa distrugeti tot spiritul ultra si sa il promovati pe cel de bisnitar! Suporterii iubesc clubul,culorile...voi iubiti doar banii!!! Ati reusit sa le luati singura fericire pe care o asteapta de 1 an! VOI VIATA CU NOI NU VETI MAI AVEA! VA VENI SI VREMEA NOASTRA...CURAND!!! MORI CIOBANEEEE!!!!! TU SI TOATA FAMILIA TA,SA MURITI ARSI DE VII SI IN IAD SA AJUNGETI CU TOTII!!!!!!!!

 •  16 Martie 2010, 23:48
Postat de florianlungu90 pe 16 Martie 2010, 14:33

sunt rapidist..dar maine vreau sa bata dinamo pe steaua...m-am saturat de becalii..ca steaua"bate" nu mai cu 3-0..si si-a luat-o de fiecare data in barba cand a zis asta...asa a spus si de dinamo ca-i bate cu 2,3-0..sper sa bata dinamo cu 3-0..sa le fie rusine de aurolaci sa mai iasa din casa

Se pune iar de vreo infratire intre Timisoara, Cluj, dinamo, rapid, s.a.m.d.??? "Impreuna puteti reusi!" -vorba reclamei.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează