FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, MÎINE, 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea urlă: "Scot echipa de pe teren dacă ne vor mai fura arbitrii!"

Adrian Scarlatache, Scarlatache, Dinamo
Adrian Scarlatache, Scarlatache, Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Cristi Borcea ameninţă că Dinamo va trece la acţiuni extreme dacă se vor continua arbitrajele potrivnice. "Am ajuns cobaii primei ligi!", a răbufnit şeful roş-albilor

Greşeala asistentului Vladimir Urzică la meciul de la Tîrgu Jiu, cînd l-a oprit pe N'Doye din poziţie iminentă de gol, i-a întărîtat şi mai mult pe dinamovişti. Cristi Borcea a fost vehement ieri, continuînd tirada de joi noapte: "Am ajuns cobaii Ligii I! O să ajungem să ieşim de pe teren, ceea ce ar fi urît. Dar arbitrii te pun într-o situaţie de nu mai ştii ce să faci. Las-o naibii, că s-a mers prea departe! Rîdem, glumim, dar sînt cel puţin 12 puncte pierdute aiurea de noi pe erori de arbitraj. După meciul nostru cu Craiova, s-a făcut tam-tam o săptămînă că meritau oltenii penalty, dar pe noi ne toacă arbitrii constant. Cu toate greşelile lui Dolha, la Urziceni, Unirea n-a avut penalty. Şi-am pierdut două puncte. Acum, la Tîrgu Jiu, iar greşeli împotriva noastră".

Borcea a găsit soluţia pentru ca arbitrii să nu mai greşească: "Eu n-am nimic cu asistentul ăla tinerel, Urzică nu ştiu cum, dar am pierdut puncte. Puncte, bani, poate Champions League, că nu mai avem şanse la titlu. Asistentul respectiv să stea un an, doi la Divizia D, să crească, să prindă experienţă, după care poate arbitra din nou". Dacă vor lua decizia să iasă de pe teren, dinamoviştii riscă regulamentar să piardă meciul respectiv cu 3-0, plus alte 3 puncte penalizare.

"Nu dormim, Marian Iancu! Am văzut că a spus că Pandurii - Dinamo e meci de 2 solist, încearcă tot felul de strategii care nu sînt demne de Timişoara"
Cristi Borcea, preşedinte executiv

"Aşteptăm ca arbitrii care greşesc împotriva noastră să fie pedepsiţi drastic. S-a creat o nebunie: cine greşeşte pro-Dinamo e desfiinţat, cine greşeşte împotriva noastră fluieră mai departe"
Florin Prunea, manager sportiv Dinamo

Anti-Timişoara
Prunea a fost dur ieri cu Iancu de la Timişoara: "Vrea să ia titlul oricum, aruncă noroi în munca tuturor. Va fi execuţie în direct şi la meciul Ceahlăul - Timişoara, aşa cum a fost şi cu noi la Tîrgu Jiu. Acestui personaj i se permite mult, dar ştiţi cum e: hoţul strigă hoţul! Marian Iancu a adus tot ceea ce e mai urît în fotbal, trăieşte din scandaluri, diversiuni şi minciuni. Vine şi se dă mare rapidist, apoi contestă pe toată lumea. S-a dovedit că este un final murdar de campionat. Dinamo poate lua titlul, dacă se va juca pe teren, împotriva celor care joacă murdar".

"Inspirăm teamă"
Ţălnar a acuzat şi el jocurile de culise care ar fi îndreptate împotriva echipei sale: "Un băiat tînăr, frumuşel ne-a urzicat rău de tot la Tîrgu Jiu. Şi în prima repriză a dat un ofsaid cînd jucătorul nostru era scos de un adversar care se afla la 6 metri de el. E o ruşine! Dacă ne mai scot arbitrii mingea din poartă de două ori, s-a terminat campionatul! Inspirăm teamă fiindcă jucăm un fotbal bun şi d-aia ne lovesc toţi. Vor să bage zîzanie, să ne distrugă din interior, dar nu vor reuşi. Toţi credem în titlu. Dacă nu am crede, ne-am lăsa. Dinamo nu şi-a spus ultimul cuvînt!".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (64)
 •  10 Aprilie 2010, 23:25

Hotul striga Hotii !iar voi cei care redactati sastfel de stiri fabricate de voi insiva rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  10 Aprilie 2010, 18:50

inainte sa postati comentarii pro sau contra nu credeti ca ar trebui sa treceti prin scoala generala?

gtorje_22
gtorje_22  •  10 Aprilie 2010, 18:45

*Caps Lock

Vezi toate comentariile (64)
Comentează