FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Anunță spectacol la derby-urile dintre FC U și CS U Craiova: „Vor fi transmise în străinătate”

FC U Craiova // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
FC U Craiova // foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 11:35 / Actualizat marti, 18 mai 2021 12:55

Mircea Bornescu (41 de ani), managerul general de la FC U Craiova, anticipează spectacolul pe care derby-urile cu rivala din oraș, CS U, îl vor genera.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 din postura de campioană a eșalonului secund. Echipa familiei Mititelu are planuri mari pentru sezonul viitor. După ce a anunțat la GSP Live că echipa sa are un „buget nelimitat”, Bornescu a declarat că FC U va ataca un loc de play-off chiar în primul sezon după promovare.

Totodată, fostul portar a analizat cum vor arăta viitoarele derby-uri cu rivala din oraș, CS U, care vor împărți orașul în două. Bornescu crede că derby-urile din Dolj vor genera un interes imens, chiar și din partea televiziunilor din afara României.

Mircea Bornescu: „Obiectivul nostru, accederea în play-off”

„Cu siguranță atmosfera și ce se va întâmpla în jurul stadionului va fi dominat de către suporterii noștri. Va fi și o rețetă financiară foarte importantă pentru noi, pentru televiziuni. Se va crea o imagine de un derby de foc al României, care cred că va depăși granițele noastre și va fi preluat și de televiziuni din străinătate.

Obiectivul nostru cu siguranță va fi accederea în play-off. Din primul an, da. Am luat-o treptat, acum urmează să avem gânduri mari pentru că la Universitatea Craiova nu există decât performanță. Așa suntem creați noi aici, doar cu gândul la performanță”, a spus Bornescu la Pro X. 

Mircea Bornescu, oficial FC U Craiova: „Avem buget nelimitat”

Invitat recent la GSP Live, Bornescu a declarat că echipa sa stă foarte bine pe plan financiar și că se poate bate în această privință cu granzii Ligii 1. 

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat. 

Așa e în momentul de față, nu știu ce se va întâmpla mai târziu. Avem disponibil tot ceea ce necesită jucătorii, absolut orice”, a declarat Mircea. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Omul din umbră » El i-a ajutat pe jucătorii lui Dinamo să obțină o remontada extraordinară în 19 zile: 5 victorii consecutive în play-out

Doar banii mai contează la FCSB! Fără titlu, echipa intră în cea mai neagră criză de rezultate din istoria clubului! Dar se laudă cu cele mai mari încasări din transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Mai 2021, 17:04

Succes Craiova ! Competiţie să fie !!!! Asta vrem ! Ne-am săturat de valize, omenii si arbitrii smecheri ! Super Oltenia !!!!

albusibiu
albusibiu  •  18 Mai 2021, 15:17

Are dreptate Bornescu. Sunt sigur ca in Turkmenistan, pe DigiTurksport-ul lor se vor uita cu sutele la meciul asta.

george_br
george_br  •  18 Mai 2021, 14:50
Postat de suporterucv pe 18 Mai 2021, 14:14

Offf off...ce se mai umfla prazu si in astia !!!!

Tu te-ai lasat de praz?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează