FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Clubul din play-off-ul Ligii 2 care vrea să lupte pentru titlu sezonul viitor: „Avem buget NELIMITAT! Suntem în primele 3 din țară”

FC U Craiova a câștigat derby-ul Ligii 2, 1-0 cu Rapid
FC U Craiova a câștigat derby-ul Ligii 2, 1-0 cu Rapid

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 09:23 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 11:57

Mircea Bornescu (40 de ani), team managerul de la FC U Craiova, a făcut lumină în privința situației financiare a clubului.

Odată cu încarcerarea finanțatorului Adrian Mititelu, condamnat la închisoare cu executare în noiembrie 2020 pentru evaziune fiscală, au existat temeri cu privire la șansele de promovare ale echipei din Craiova, până atunci văzută drept una dintre favoritele la accederea în primul eșalon.

Conducerea clubului a fost preluată de Adrian Mititelu jr., dar FC U nu a suferit pe partea financiară, susține team managerul Mircea Bornescu. Acesta spune că echipa sa are un „buget nelimitat” și că FC U s-ar putea compara cu primele echipe din Liga 1 pe plan financiar.

Mircea Bornescu: „Jucătorii au cele mai bune condiții”

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat.

Așa e în momentul de față, nu știu ce se va întâmpla mai târziu. Avem disponibil tot ceea ce necesită jucătorii, absolut orice”, a declarat Bornescu la GSP Live. 

Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Te ridică pe brațe la victorii, dar nu acceptă niciun pas greșit. Noi, Dinamo, Rapid nu avem suporteri care acceptă meciuri proaste. Avem toate resursele să-i facem mândri. 

Suntem preocupați să ducem această luptă până la capăt, cel mai bun buget din Liga a 2-a. Dar să nu se înțeleagă că aruncăm cu banii pe fereastră. Nu e un capăt de țară dacă nu vom promova din primul an, dar vreau să fac tot ce pot pentru a nu fi regrete.
- Adrian Mititelu, în aprilie 2020 

Adrian Mititelu, 5 ani de închisoare

În luna noiembrie a anului trecut, Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. În ianuarie 2021, Tribunalul Dolj i-a dat o nouă lovitură. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a primit o sentință de 5 ani de închisoare. Conform legii, cele două se contopesc și va efectua pedeapsa mai mare, cea de 5 ani. Toate celelalte persoane din dosar au fost achitate!

Pe lângă cei 5 ani de închisoare, Mititelu are și de plată suma de 18.24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro.

Clasament play-off Liga 2: Craiova, favorită la promovare

În acest moment, Craiova este favorită la promovarea directă în Liga 1. Oltenii ocupă prima poziție în play-off, cu 46 de puncte, 4 peste CS Mioveni, echipa de pe primul loc de baraj (3).

Mai multe știri din Liga 2:

Portarul australian al Rapidului, show la GSP Live! A învățat manele și s-a declarat cucerit de o vorbă în română: „Nu poate fi tradusă în engleză”

Grevă în play-off » Jucătorii amenință că nu se prezintă la meci: „Nu se mai poate continua!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  03 Mai 2021, 14:23

Daca Mititelu Jr. are de gand sa ofere buget nelimitat, inseamna ca n-are nimic in cap. O echipa nu se face de azi pe maine indiferent cati bani bagi in ea. Trebuie gandit bine, contactati niste impresari seriosi si scouteri asijderea. E nevoie de un ochi bun, care sa stie sa aleaga. Altfel se vor azvarli niste bani in vant, ca Juniorul este usor de imbrobodit.

craioveanu03
craioveanu03  •  01 Mai 2021, 12:03
Postat de george_br pe 01 Mai 2021, 01:28

Postac PSD-ist, / Obosit si trist... / Vai de capul tau, / Sa pricepi e greu...

Hai, Să fii sănătos!

george_br
george_br  •  01 Mai 2021, 01:28
Postat de craioveanu03 pe 01 Mai 2021, 00:33

Citește, mă, cine este patrupedul: Ultrașii, atac asupra lui Adrian Mititelu: „Pedeapsa ni se pare însă prea mică pentru cea mai odioasă crimă din istoria fotbalului” „Fenomenul Știința suferea de mult timp, dar Adrian Mititelu l-a ucis cu încăpățânarea lui de măgar obosit și strategiile lui copilărești. Sufletește și statistic, a fost omul care a făcut cel mai mult rău Craiovei din istorie. Și aici îi includem și pe dinamoviști și chiar și pe Ceaușescu: – A interzis suporterii Craiovei la cel mai important meci al anului, deplasarea la Dinamo; – A retrogradat Universitatea Craiova; – A umilit jucători, antrenori, doctori, practic pe toți care au avut cea mai mică legătură cu acest club în ultimii ani si si-a atribuit echipa urmasilor lui; – A împărțit orașul în două; – A târât numele Universitatea Craiova în noroi si prin tribunale, iar acele pete vor rămâne acolo, indiferent ce s-ar întâmpla. – A dezafiliat cel mai iubit club de fotbal din România. În acel moment, Universitatea nu a mai existat. A murit. Ce a urmat după nu a mai fost ȘTIINȚA noastră; Am desfăcut cu toții o bere când am auzit știrea că scandările noastre ***” se vor îndeplini în sfârșit. Pedeapsa ni se pare însă prea mică pentru cea mai odioasă crimă din istoria fotbalului: uciderea Universității Craiova”, continuă protestul suporterilor olteni. „Acum*** ai timp sa scrii o carte Despre cum ai dus-o pe Șt

Postac PSD-ist, / Obosit si trist... / Vai de capul tau, / Sa pricepi e greu...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează