FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Grevă în play-off » Jucătorii amenință că nu se prezintă la meci: „Nu se mai poate continua!”

FOTO: Facebook @afcdunarea
FOTO: Facebook @afcdunarea

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 18:13 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 18:39

Jucătorii Dunării Călărași nu s-au antrenat astăzi și pun sub semnul întrebării deplasarea la Timișoara, pentru meciul cu ASU Poli, din play-off-ul ligii secunde. 

  • ASU Poli Timișoara - Dunărea Călărași, din etapa cu numărul 6 a play-off-ului ligii secunde, e programat vineri, 30 aprilie, de la ora 15:00.

„Am luat această decizie, a grevei, după ce ne-am consultat cu toți jucătorii din vestiar. Nu se mai poate continua în actualele condiții, neplătiți de patru luni. Totuși, ne-am creat un grup excelent aici la Călărași, între noi, jucătorii. Cei cu bani mai mulți i-au ajutat pe colegi. Nu renunțăm însă, cred că și în aceste condiții putem promova. Este obiectivul nostru, al vestiarului”, a precizat Bogdan Șandru, căpitanul Dunării, la Sport Total FM. 

Probleme financiare la Dunărea Călărași

Fotbaliștii au luat un singur salariu în ultimele patru luni și au fost anunțați astăzi că primii bani pe care i-ar putea primi ar veni undeva la jumătatea lunii mai. „Am văzut și ce se comentează. Pe noi nu ne interesează cine promovează, Rapid sau Craiova. Cred cu tărie că în condiții financiare clare promovam noi fără probleme la ce lot competitiv avem”, a mai punctat Bogdan Șandru.

Grevă în play-off » Jucătorii amenință că nu se prezintă la meci: „Nu se mai poate continua!”
Bogdan Șandru FOTO: Facebook @afcdunarea

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Un club din Liga 2 pregătește un tun financiar: „Suntem în negocieri cu grupuri străine din cel puţin trei ţări”

Trică nu mai rezistă: „Simt lehamite! Ca pe vremea lui Pădureanu și «Pinalti»!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
supereduardo10
supereduardo10  •  03 Mai 2021, 00:04
Postat de george_br pe 27 Aprilie 2021, 20:34

Nu stiu de ce, dar mi se pare foarte realist scenariul asta..

Saracii de voi bine ca promoveaza 2 echipe alfel oracaiati aici aiurea. Pai ce furaciuni a avut Craiova nu inteleg? Rosu cu Rapid a fost clar asta daca dai cu cotul macar galben tot iei dar a fost de direct, golul de 2-1 cu Mioveni a fost offside, saracii de oldeni furati non stop :)) Pai daia stricati echipele ca va sta capul la mizerii. Bine suntem obijnuiti cu hotul striga hotii mai ales Mititelul sluga lui nea Jiji , sa nu uitam cum juca cu Rapidul si cum cu cei de la FCSB. Aveti un tupeu fantastic. Ca terminati pe primul loc sau nu asta ramane de vazut, ca aveti echipa de promovare asta e adevarat, da ca va fura pe voi lumea asta e culmea tupeului :))

george_br
george_br  •  28 Aprilie 2021, 12:51
Postat de alenb pe 28 Aprilie 2021, 11:17

Cred ca FC Universitatea Craiova trebuie sa-i bata pe Mioveni etapa viitoare si sa puna capat acestui circ, nu conteaza ca o sa se joace din nou 10 contra 14, Stiinta poate sa invinga si asa!

Corect! Daca Stiinta castiga meciul de vineri cu Mioveniul (si poate s-o faca!) o sa-i potoleasca pe circari. N-au decat sa se spele pe cap intre ei, sau sa-si linga ranile! Prea multe murdarii ies la iveala si prea pe fata!

alenb
alenb  •  28 Aprilie 2021, 11:17

Cred ca FC Universitatea Craiova trebuie sa-i bata pe Mioveni etapa viitoare si sa puna capat acestui circ, nu conteaza ca o sa se joace din nou 10 contra 14, Stiinta poate sa invinga si asa!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează