FOTBAL  »  LIGA 2  »  FINANȚARE

Un club din Liga 2 pregătește un tun financiar: „Suntem în negocieri cu grupuri străine din cel puţin trei ţări”

Gloria Buzău
Gloria Buzău

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 20:02 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 20:16

SCM Gloria Buzău nu are drept de promovare în actualul sezon, dar și-a stabilit obiective mărețe pentru stagiunea următoare și ar putea beneficia de soluții financiare importante.

Primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, spune că există mai multe oferte pentru club, din Belgia, Turcia, Israel, și Emiratele Arabe Unite, la care se adaugă și oameni de afaceri din România.

„Suntem în negocieri cu grupuri străine din cel puţin trei ţări. Se conturează, dar eu trebuie să iau acea decizie. Aţi văzut ce s-a întâmplat la Dinamo, şi vorbesc pentru microbişti acum... Nu poţi să aduci nişte investitori la întâmplare şi să te trezeşti că te-au lăsat singur. Ne facem de râs, în primul rând. 

Vreau să fie lucrurile foarte serioase, mai cântăresc până la Paşte şi după o să vedem. Hai să vedem care oferă cel mai mult şi, bineînţeles, va cântări foarte mult şi ce a făcut în fotbal până acum. 

Este vorba şi de un grup din Belgia, alt grup de prin Turcia, mai sunt nişte oameni din Israel, unii din Dubai. Vom vedea. Şi două grupuri româneşti. 

De exemplu, dacă vine şeicul ăla care e acţionar la PSG, da, şi îl aduce pe Mbappe aici, bineînţeles că îi vom da echipa :D. Rămânem cu 1 la sută noi şi i-o dăm lui”, a glumit Constantin Toma, pentru Focus TV, citat de Look Sport.

Se implică și Reghecampf la Buzău?

În luna martie s-a vorbit despre faptul că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) ar intermedia preluarea clubului SCM Gloria Buzău de către un grup de investitori străini.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ilie Stan, antrenorul buzoienilor, dezvăluia planul autorităților locale pentru sezonul următor: „Anul acesta exista un program al comunității locale, un program cu 7 puncte. Iar ultimul era susținerea clubului Gloria Buzău. Găsirea unui privat pentru a duce în sezonul următor echipa în Liga 1. Domnul primar a decis să continuăm activitatea până în vară, până la finalul sezonului. În tot acest timp trebuie să găsim un investitor privat. Cred eu că dacă ne-au dat voie să continuăm sunt ceva discuții”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
corsair83
corsair83  •  27 Aprilie 2021, 08:49
Postat de Edi Girnita pe 26 Aprilie 2021, 21:18

Și mai este unul din Chirchitumbia! Abia aveți echipa de liga a doua și visați la investiții străine din cel puțin trei țări,auzi!

Nu era mai simplu: stire marca GSP ?

george_br
george_br  •  27 Aprilie 2021, 00:21
Postat de gazistu pe 26 Aprilie 2021, 22:52

STIRI DINSATEA .....IS SATUL..... am mai auzit pe la Rapid acum 10 ani... ca vin unii si altii sa salveze "corabia" SI A VENIT Valvis, grecul, si a facut un "fâs"... apoi a venit Valerii Moraru, moldoveanu din chisinau, si a facul la fel... un "fâs" ...si-au luat banutii si s-au "tirat"/..... si Rapidul so dus in B, si uitel inca aici de 10 ani...si va mai ramane cel putin inca pe atat!!! NU MAI CREDEM IN MOS CRACIUN, LA FEL CUM CREDEM in covid19, raceala pe care toti am avut-o iernile :)))

Poate ar fi bine sa te ciupeasca putin raceala asta, sa vezi daca e la fel ca celelalte...

kyil
kyil  •  27 Aprilie 2021, 00:00

Da da, din burjastan ,toontown,narnia,middle earth. Babaieti ,a mai venit un grup de investitori potenti nefinaciar la *** Investesc arabii a buzau,dad da ,buna gluma...poate niste arabi care se ocupa cu negot de camile

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează