FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Bornescu: "Ziua cînd am semnat cu Rapid a fost una dintre cele mai fericite din viaţa mea"

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Mircea Bornescu spune ca nu regretă că a semnat cu Rapid şi că nu se teme de concurenţa cu Dani Coman.

"În ultima vreme se vorbeşte prea mult de postul de portar de la Rapid. Nu regret deloc că am venit în Giuleşti, ba mai mult ziua în care am semnat cu această echipă e una dintre cele mai frumoase din viaţa mea. Sînt rapidist de mic şi toată lumea ştie treaba asta, nu m-am ascuns nici o clipă. Acum simt că cineva vrea să mă denigreze şi nu e corect. Voi da mereu totul pentru această echipă şi pentru suporterii ei, cei mai tari din România! Nu mă gîndesc să plec nicăieri!", a spus Bornescu pentru rapidisti.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
nakis
nakis  •  05 Decembrie 2010, 13:29

respect mircea bornescu esti cel mai iubit din giulesti sa plece mercenaru de coman nu pepe fzr pepe

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  28 August 2010, 12:19

Bornescu tu esti acuma ingeru din poarta si noi te vom sustine, apropo de unde cumpar si eu un tricou 1923 si cam cat costa?

mirceab
mirceab  •  28 August 2010, 10:01

bravo pepe! tu esti nr 1 pe departe. coman e dupa interes si le mai si "aranjeaza" din cand in cand - si asta cand nu are probleme cu coloana! ramai cu noi pepe! si o sa vada dinu gh daca baga asta fitile sa intre dani coman in locul tau! noi suntem cu tine pepe!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează