FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - ASTRA 1-2

BOTOȘANI - ASTRA 1-2 // Constantin Budescu, după ce a primit un assist de la Denis Alibec: „S-a întors roata” + „Bogdan Andone a furat ceva de la Marius Șumudică”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 19:37

Constantin Budescu (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a marcat în meciul FC Botoșani - Astra 1-2 din pasa lui Denis Alibec (28 de ani, atacant). La finalul partidei, „Budi” a oferit declarații.

Alibec a reușit din nou să-mi dea o pasă, acum s-a întors roata, pentru că în trecut eu îi dădeam. Mă bucur pentru el, în seara asta a fost omul meciului. Denis este un atacant foarte bun, am spus asta tot timpul, și cred eu că poate demonstra mult mai mult și să ajungă la o echipă valoroasă.

Este bine cu Bogdan Andone pe bancă, avem două victorii și sperăm să continuăm tot așa. Rezultatele țin un antrenor la noi. Cred că a furat câte ceva de la Șumudică”, a declarat Budescu la Look Sport.

FC Botoșani - Astra 1-2

VEZI ȘI:

DINAMO // Ionuț Negoiță vinde tot ce poate sau pasează „mortul”! Care sunt variantele de urgență ale finanțatorului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează